Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?
Figyelt kérdés
Félek,hogy állitsam le hogy lassitson .Probáltam de nem érti.Viszont tök jó pasi.Akkor feküdjek le egyböl vele?Azt igérte hogy elvesz feleségül,meghogy belém eset.Amugy 32 éves,én meg 18.Szerintetek megbizható a LOVE.hu?Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon.2008. aug. 26. 12:18
31/34 A kérdező kommentje:
Egész délelött csókoloztunk...jó volt
2008. aug. 28. 20:53
33/34 A kérdező kommentje:
Igen alig várom megint a randit!
2008. aug. 29. 15:05
34/34 anonim válasza:
á ne van eg ybarátnő aki szégyen szemre idősebb pasival jár de azá mert szeretik egy mást és má több éve ismerik egymást ő neki má a kezét is meg kérte igaz a csaj 17 a pasi meg 45 de szeretik egy mást az a pasi meg 37 éves és chat ismerted meg ne má igérget lehet van családja is csak kurni akkar szerintem meg bánád
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!