Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha van egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?

Figyelt kérdés
Félek,hogy állitsam le hogy lassitson .Probáltam de nem érti.Viszont tök jó pasi.Akkor feküdjek le egyböl vele?Azt igérte hogy elvesz feleségül,meghogy belém eset.Amugy 32 éves,én meg 18.Szerintetek megbizható a LOVE.hu?Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon.
2008. aug. 26. 12:18
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
oké, majd ird meg mi lesz...
2008. aug. 26. 16:43
 22/34 A kérdező kommentje:
volt felesége elvált mert a feleség fére ment.Van 3 gyereke is.De azt mondta még akar ha ugy alakul.
2008. aug. 26. 16:55
 23/34 anonim ***** válasza:
48%

Akkor elmész???

De NE! Mondd neki, hogy először igyatok meg valamit, aztán ha szimpi, mégiscsak kedves, akkor a következő randik egyikén játszon Kovács Lázárt...

2008. aug. 26. 17:07
 24/34 anonim ***** válasza:

nem veszitek észre, h wgy primkó faszkalap kamuzik itt össze-vissza???

szánalmas...

2008. aug. 26. 19:50
 25/34 anonim ***** válasza:
65%

Szia!

Én is regizve vok love.hu-n.De szerintem ott a pasik 99%-a csak szexet akar.Én nem biznék meg senkiben és nem mennék fel a lakására sem.Ki tudja mit csinálna veled.Én meggondolnám.

2008. aug. 26. 20:08
 26/34 anonim ***** válasza:
68%
szerintem ne menj a lakására hüjeség!! tuti h csak a szexet akarja és semmi mást! ne csináld ezt ! te 18 vagy es ő 32 gondolkozz!!! még nem is ismered csak a netről, ami nem megbizható! ne hari de nekem már egyre jobban ugy tünik hogy mindenkit megakarsz győzni arról hogy az a pasi rendes!!! de engem biztosan nem tudsz és sztem sok más embert sem fokent akinek van jozan esze!!! vigyázz magadra és sztem ne menj el a randira vagyis mondd vissza!!!!!
2008. aug. 26. 22:01
 27/34 anonim ***** válasza:
52%
Uccsó válaszolónak: nem csak minket, de ezzel magát is meg akarja győzni, hogy minden rendben lesz..
2008. aug. 27. 09:43
 28/34 anonim ***** válasza:
Na mi történt? :) Remélem minden ok volt..
2008. aug. 28. 10:45
 29/34 anonim ***** válasza:
ez engem is érdekelne, hogy mi lett.
2008. aug. 28. 12:07
 30/34 A kérdező kommentje:
Sziasztok.Tök jó volt a kaja,jól fóz!Eléggé nyomult az elején de leállitottam!Amugy ugy féltem felmenni hozzá, meg ti is rémiszgetetek hogy mi lesz velem.Nem bántam meg.
2008. aug. 28. 20:53
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!