Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Mit tegyek, ha van egy pasi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?

Figyelt kérdés
Félek,hogy állitsam le hogy lassitson .Probáltam de nem érti.Viszont tök jó pasi.Akkor feküdjek le egyböl vele?Azt igérte hogy elvesz feleségül,meghogy belém eset.Amugy 32 éves,én meg 18.Szerintetek megbizható a LOVE.hu?Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon.
2008. aug. 26. 12:18
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
46%
csak dugni akar, te egyáltalán nem érdekled, csak ami a lábad között van.
2008. aug. 26. 12:44
 12/34 anonim ***** válasza:
69%

Meg akar dugni, ennyi. Ehhez sztem nem kell nagy tudomány hogy ezt megállapítsa valaki.

Egyébként a pasik 10%-a nem akar dugni egyből, és ez nem csak a love.hu-ra vonatkozik, oda is csak azért regelnek mert fel akarnak szedni valakit.

2008. aug. 26. 13:47
 13/34 A kérdező kommentje:
Ok és ha megmondom neki hogy talizok vele(ami holnap délelött lenne,nála),De nem lesz semmi?Ez jó nem?Kiváncsi vagyok igy akkar-e talizni velem!De mi van ha rám mászik hogy állithatom le?Rugjam meg ót neki ha nem ért a szobol?
2008. aug. 26. 13:58
 14/34 A kérdező kommentje:
A másik a barátnöm is innen szedett fel pasit több mint egy éve ,és azóta is együtt vannak!Ö a második randin feküdt le vele...
2008. aug. 26. 14:00
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
Jaa, hogy még nála is lenne a randi... tudod mit, menj el ha nem érted meg. Majd megtanulod a magad kárán ha nem hallgatsz más szavára.
2008. aug. 26. 14:33
 16/34 anonim ***** válasza:

figyeljél. nála lesz a randi. egy szexközpontú pasinál. én a helyedben nem mennék el, mert jobb esetben csak rábeszél, hogy mégis legyen szex, rosszabb esetben pedig fizikiailag is "rábeszélhet"...

első találka, főleg ha csak netről ismeritek egymást, mindenképpen nyilvános helyen, kávézóban, étteremben legyen! ha utána dugni akartok, persze nyugodtan lehet szobára menni, ha meg nem, akkor nincs belőle baj.

2008. aug. 26. 15:58
 17/34 A kérdező kommentje:
De ebédre hivott meg ,imád fözni állitolag!Azt mondta azért lenne nála tali ,hogy megmutassa milyen finomakt tud csinálni.
2008. aug. 26. 16:08
 18/34 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Én pasim is love.hu-ról van, de eleinte csak nyilvános helyen talizgattunk, mi egyidősek vagyunk, de sok a kiéhezett 30-as pasi azon az oldalon..

Nem értem ebben mi nem egyértelmű.. Azért kábít a szexes dologgal, mert így célozgat a dologra, hogy ha rádmászna tudja ezt mondani, hogy "ő megmondta mit akar"... Az meg hogy nála.. 18 évesen felnőtt vagy, gondolkozz már el, mit akarhat!

Helyedben lemondanám most egyből!

2008. aug. 26. 16:09
 19/34 A kérdező kommentje:
Megbeszéltem vele hogy nála lehet de nem lesz semmi.Majd holnap megirom mi volt.sziasztok
2008. aug. 26. 16:22
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
az ilyen ismerkedős oldalak mindig veszélyesek, nem megbízhatóak:) Isten őrizz h lefeküdjél vele! Mondjuk elégg furi hogy 32 évesen vkinek nincs felesége, barátnője, esetleg családja! Megatlálod majd az igazit, és vele minden más lesz! Sokszerencsét!
2008. aug. 26. 16:39
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!