Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?
Meg akar dugni, ennyi. Ehhez sztem nem kell nagy tudomány hogy ezt megállapítsa valaki.
Egyébként a pasik 10%-a nem akar dugni egyből, és ez nem csak a love.hu-ra vonatkozik, oda is csak azért regelnek mert fel akarnak szedni valakit.
figyeljél. nála lesz a randi. egy szexközpontú pasinál. én a helyedben nem mennék el, mert jobb esetben csak rábeszél, hogy mégis legyen szex, rosszabb esetben pedig fizikiailag is "rábeszélhet"...
első találka, főleg ha csak netről ismeritek egymást, mindenképpen nyilvános helyen, kávézóban, étteremben legyen! ha utána dugni akartok, persze nyugodtan lehet szobára menni, ha meg nem, akkor nincs belőle baj.
Szia!
Én pasim is love.hu-ról van, de eleinte csak nyilvános helyen talizgattunk, mi egyidősek vagyunk, de sok a kiéhezett 30-as pasi azon az oldalon..
Nem értem ebben mi nem egyértelmű.. Azért kábít a szexes dologgal, mert így célozgat a dologra, hogy ha rádmászna tudja ezt mondani, hogy "ő megmondta mit akar"... Az meg hogy nála.. 18 évesen felnőtt vagy, gondolkozz már el, mit akarhat!
Helyedben lemondanám most egyből!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!