Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha van egy pasi aki a love.hun mindenképp talizni akar velem, de állandóan csak a szexről beszél, meghogy mit fog velem csinálni ha talizunk?
Figyelt kérdés
Félek,hogy állitsam le hogy lassitson .Probáltam de nem érti.Viszont tök jó pasi.Akkor feküdjek le egyböl vele?Azt igérte hogy elvesz feleségül,meghogy belém eset.Amugy 32 éves,én meg 18.Szerintetek megbizható a LOVE.hu?Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon.2008. aug. 26. 12:18
1/34 anonim válasza:
Ne legyél már buta... majd biztos elfog venni látatlanban, főleg úgy hogy állandóan arról beszél mit fog veled csinálni ha találkoztok... istenem.
2/34 anonim válasza:
:) Ezt ugye te sem gondolod komolyan? Apád lehetne lassan. Minden arra mutat, hogy ő csak a szexet akarja. Én biztos letiltanám őt, mert ugye van olyan a love.hu-n. Felejtsd el őt! Lesz másik, aki nem arra hajt.
3/34 A kérdező kommentje:
Webcamin beszélünk.Az lemaradt hogy mindennap felhiv többször is telefonon ,volt hogy 40 percig is beszélt velem.Akkor ezt mért csinálja?Azt mondta totálisan belém eset.én is belé...
2008. aug. 26. 12:27
4/34 anonim válasza:
Szia!
Te magad is megválaszoltad a kérdésed! "Minden pasi csak azt akarja ezen az oldalon".
Valószínű hogy tisztában van vele,hogy jó pasi,azért is ilyen magabiztos. Lehet hogy azon a héten Te lennél a 3. akit feleségül akar venni.:). Csak gondolj bele,ha olyan jó pasi,miért nincs ennyi idősen nője. Már ha tényleg nincs.
Ha komoly kapcsolatra vágysz,akkor hagyd a fenébe a fickót,ha meg szeretnél egy várhatóan jót szexelni,akkor megtaláltad az ideális partnert.
5/34 anonim válasza:
Hogyan csábitsuk el a nőket. cím művet olvasd el kb90oldal. arról szól a 90 oldal, hogy kell megfektetni nőket, meg hogy mit akarsz hallani. gondolom sokat kérdezett tőled, és időként megint csak megkérdezte,majd visszamondta kicsit másképpen megfogalmazva, majd felvázolta a közös jövöt, és hogy neked milyen jó lesz. meg hogy az ágyban hogy magává tenne.
6/34 A kérdező kommentje:
De szerintettek megbizható ez az oldal?Meg mit csináljak olyan
2008. aug. 26. 12:30
7/34 anonim válasza:
Nézd, lehet hogy neked imponál, hogy egy idősebb pasinak tetszel, de fordítsuk meg a dolgot. Miért akar egy 30+ éves 18 éves csajjal kezdeni szerinted? Legtöbb esetben azért mert a "felnőtt" ligában nem rúghatna labdába, vagy nem képes megfelelni a növekvő elvárásoknak. Ez nem egy igazi férfi jellemzője. Ezért próbálja keresni a "kislányok" társaságát, mert így talán újra nyeregben érezheti magát. Hisz egy tapasztalt, érett nőnek már nem tudna megfelelni.
8/34 anonim válasza:
a telefonos dolog is benne van a könyvben. ez azért kell hogy hitelesebbé tegy hogy ő bizony "komoly" ember. de még mindig olcsobb 40perc telefon díj mint egy prosti. de a prosti az már nagyon bejárt, te meg friss húsi lennél gondolom csinos is.
9/34 anonim válasza:
Szerintem koptasd le minél előbb.Nem kell ilyen pasival találkozni semmiképpen sem.Nagy őrültség lenne.Ha nem ért a szóból tiltsd le és ne is válaszolj neki.Keress egy normális pasit,aki fiatalabb és nem a szexre hajt meg kábít ilyen hülye dumával,ami elég szánalmas...
10/34 anonim válasza:
szerintem ha mégis akarsz vele valamit, akkor csak házasság után lesz szexet játszad el.
úgyis el akar venni, hisz ő mondta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!