Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem érti a humoromat a lány, akit szeretnék barátnőmnek - mit tegyek?
Keress intelligens lányt, aki érti a furcsa feketehumort is. A buta, csinos lányokból szerintem egy idő után elege lesz az embernek, amikor csak kedvesen, üres tekintettel mosolyognak rág. Az ilyen fiúktól engem is kiver a víz.
20/L
Nekem is elég beteg humorom van. A haverock szeretik. Bár barátnőm nincsen. :D
De amúgy én elvagyok itt... egyedül... a humorommal...
Ezzel pont én is így vagyok. A legjobb haverjaim egyből levágják a "humorom", mert tudják, hogy ki vagyok és mi vagyok, s van olyan, hogy egy külső szemlélődőnek semmit nem jelent a poénom, a haverjaim viszont pontosan tudják, hogy mire vagy kire értem, és hatalmasakat röhögnek rajta. Mellesleg volt már olyan eset, hogy egy nem beavatott rákérdezett, mit mondtam így és úgy.
Szóval egyszerűen csak szard le. Ha nem érti a humorod, akkor nincs miről beszélni. Nem akar téged megérteni, nem akarja a humorodat sem megérteni, ergo nem is érdeklődik rólad semmit. Tudom, ismerős szitu, hiszen az ismerősei azonnal levágják a poénjaidat, de ő nem akarja, azaz nem jössz be neki.
Ne törpölj ezen, egyszerűen csak szard le, hogy mit gondol, és ennyi. Nehogy már neked kelljen bizonyítani, hogy humoros vagy, ha egyszer sokadjára sem jött le ez neki.
Csak a te humorodat nem érti vagy egyáltalán semmilyen más poént?
Mert ha az első eset áll fenn, akkor ne mondj vicceket!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!