Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Most komolyan, kinek fognak kelleni a 170 cm és azalatti férfiak?
most nézegettem csak úgy kiváncsiságból a társkeresőket.
Minden nő min. 175 cm-es férfit írt be.
Mindegyik 160 cm-es nő ezt írta be minimum 175 legyen !
ezek mind 40-50 közötti nők voltak.
3-as
hát épp ezaz...még azoknak se kell.
Minden társkeresőn kihangsúlyozzák még a 160 cm -es nők is hogy minimum 175 cm legyen. és odaírják 175-190 cm-t...
2-es: És én akkor mit mondjak 164 centisen?:))
19/F
megnéztem 160 cm alatti nőket , hogy ők mit írnak be...hát ugyan azt...
mondjuk utcán is ezt látni. 155-160 cm-es nők minimum 180-as hapikkal vannak.
Ez egy butaság, az egész társkereső oldal butaság, mert az életben nem ez alapján választasz. A volt férjem 165 cm magas, de nem csak nekem jött be, általában oda vannak érte a nők. Mert férfias jelenség, intelligens, humoros. A mostani pasim magas (180), viszont ez engem zavar. Táncolni pl nem is tudok vele, tök bénán érzem magam, hogy a mellkasáig érek. Persze ettől még oda vagyunk egymásért, de nekem a férfiaknál a 170 az álom magasság. De ilyen még sosem jött össze, mert NEM EZ ALAPJÁN alakítunk ki kapcsolatokat, legalábbis az életben nem. A társkeresőn meg mindenki beír valamit.....
Nő, 160 cm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!