Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok cigánnyal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 12:12
32/42 anonim válasza:
Miért ne, ha tetszik, sőt a cigányok sokkal hüségesebbek, tüzesebbek a szexben; nem tudtátok?
33/42 anonim válasza:
Különben az is hülye volt, vagy rasszista aki ezt a kérdést fel tette, mert ezzel csak erőssíti a cigány ellenes felfogást. Látszik a válaszokból a rossz vélemény, mert általánosítanak. Ezt kellene kérdezni:Járnál e olyannal aki meglopja a munkaadóját?
34/42 anonim válasza:
Bocs, de nem igaz hogy hüségesebbek.Nézz meg egy agy butitó Mónika showt.Azonkívűl volt rá példa,hogy olyan gusztustalanok,a saját testvér,rokonnal mindeggy alapon mindegy kivel stilusban élnek.
35/42 anonim válasza:
Alkalmi kapcsolatom volt egy cigánylánnyal és feljelentett apaságira egy fél évig jártam a biróságra mire kiderült, hogy nem én vagyok az apa.
36/42 anonim válasza:
Ez nem rasszizmus, csak tények. 100-ból egy ha normális. Még az udvaromra sem engednék be egyet sem, nemhogy az ágyamba! Undorító. Ám egyszer bátyám járt egy félcigány csajjal úgy egy hónapig(nem látszott rajta, hogy az)....aztán kiderült hogy cigány..mondanom sem kell aznap ejtette. ne keveredjünk már gyerekek! Ők ott vannak egymásnak, jó az nekik!23/L
37/42 anonim válasza:
Van egy haverom... 21 éves cigánygyerek... De nem az a tipikus cigány, aki segélyekből él... Az anyukája meghalt, a srác ennek ellenére leérettségizett, tanult két szakmát, 2 állása van és neveli az öccsét.
A srácot 5 éve ismerem, sőt, meg merem kockáztatni,hogy szerelmes vagyok belé... De nem járnék vele... Nem tudom,hogy minden románál igy van-e, de őt szó szerint "hajtja a vére"... :( Sajnos...
38/42 anonim válasza:
"Putrissal" természetesen nem.De amúgy igen,és nem számít a származás.Az számít,hogy ő személy szerint milyen.Tartós kapcsolat esetén is igen.18/F
39/42 anonim válasza:
Az egyik hozzászólónak:
Neked ki hazudta,hogy a cigányok hűségesek?! Náluk szokás a lány anyjával, nővérével, öccsével meg kiskutyájával is félreluffantani...
40/42 anonim válasza:
én nem fuj ! de aki igen tud ellene védekezni magnummal akval basebol ütövel óvszerrel meg acélbetétes bakkancsal
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!