Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok cigánnyal?
Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 12:12
21/42 anonim válasza:
13:29 ez most nekem szólt? mert akkor ugyanarról beszélünk.
22/42 anonim válasza:
Soha! Kizárt dolog! és szomorú, hogy sok tejfehér bőrű, szőke lányt látni manapság üszök cigánnyal! Az hiányzik, hogy keveredjünk velük. Soha!Soha!Soha! Az már a legalja lenne.
23/42 anonim válasza:
http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__randizas__61964..
Minek ezt állandóan kérdezgetni. Szerintem egyértelmű hogy az oldal látogatóinak 80%-a nem járna velük!
Én se mert egyszerűen utálom a fajtájukat csak a baj van velük!!!
24/42 anonim válasza:
.van köztük rendes ember is...
27/42 anonim válasza:
hát én azzal a tipikus cigánnyal soha..
viszont most egy "negyedcigány" fiúval járok már több mint fél éve, utólag tudtam meg róla hogy nem teljesen magyar származású, az apja félig cigány (egyébként nem látszik rajtuk egyáltalán, magamtól nem jöttem volna rá ) akkor eléggé furán érintett, végülis szeretem együtt maradtunk, azóta nem igazán érdekel :) (egyébként nem viselkedik cigányosan egyáltalán)
28/42 anonim válasza:
Én elég sok normális cigányt ismerek.Legalábbis a mi környékünkön alkalmazkodóbbak.Ettől függetlenül én is tartok az ismeretlen cigányul viselkedőktől.DE!Valószínű tudnék párkapcsolatban élni egy normális fazonnal,aki nem takarózik a megkülönböztetés lehetőségeivel(itt arra gondolok,hogy dolgozik és nem segélyre hajt,hogy normálisak a szülei is,nem lop,és nem erőszakos)Sajnos nem ismerek túl sok ilyen cigány származású embert,de azért biztos van egy pár.Az biztos,hogy csakis úgy jönnék össze vele,ha tényleg nagyon pedálozna értem.:)
30/42 anonim válasza:
Sziasztok! Hát sajnos van egy élet stilusuk, nem járnék velük.Bár nam kell álltalánositani, de sajna a rossz tapasztanat több a romákról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!