Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Járnátok cigánnyal?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Járnátok cigánnyal?

Figyelt kérdés
2010. febr. 12. 12:12
1 2 3 4 5
 11/42 anonim ***** válasza:
35%

Nem vagyok cigányvédő.Miskolcon lakom itt vannak bőven(egész borsod megyébe)kirabolnak lehúznak meglincselnek stb.Viszont!!!!Tény és való h nagyon kis %-ban de vannak olyan cigány ismerőseim is akik:Értelmesek okosak tudnak viselkedni minden helyzetben tiszta a ruházatuk a testük és a lakásukban enni lehetne a padlóról.

Az meg h nem bíznátok bennük?????

Miért ezekben a metroszexuálisnak kikiáltott kozmetikushoz járó fűvel-fával kefélő egyszerr 4-5nőt tartó gyerekekben jobban bíztok????????

Mégis mindnek legalább 3-4nője van egyszerre.

Vagy a mercivel bömbivel szaladgáló fuxos gyerekekben?

Ők is össze vissza csajoznak.

De bennük ugye bíztok?Mert elég keményen szoktatok feszítani az anyósülésen.

Tiztelet a kivételnek.

2010. febr. 12. 12:31
 12/42 anonim ***** válasza:
100%
12:31 a kérdés nem róluk és a nagyon kevés normális cigányról szólt, úgyhogy nem értem a kirohanásodat
2010. febr. 12. 12:35
 13/42 anonim ***** válasza:
25%

Nem a kérdés arról szólt h járnátok-e cigánnyal.Tehát általánosítva lett feltéve a kérdés.

Például.Minden nő a pénzre megy.

Minden nő qrva.

minden férfi bunkó csak dugni akar.

Érted????????

Általánosítva lett a kérdés.

És ez nem kirohanás.Mert mint mondtam nem szeretem őket(gyere el Miskolcra és itt olyat fogsz látni a cigányoktól amit sehol máshol itt borsodba 100x rosszabbak mint bárhol máshol Lásd:Olaszliszka)

De miért általánosítunk????

Nagyon kevés%-ban de vannak olyanok akikről sok Magyar példát vehetne.

2010. febr. 12. 13:01
 14/42 anonim ***** válasza:
91%

Cigánnyal járni??? Azt a fehér embert azonnali ivartalanításra ítélném, aki összeáll velük!

Szégyen, nincsenek még így is elegen?

2010. febr. 12. 13:02
 15/42 anonim ***** válasza:
12%

Egem jobban zavar az h mondjuk Magyar-néger-kínai-arab.

Sakkal rosszabbak mint a cigók.

2010. febr. 12. 13:05
 16/42 anonim ***** válasza:
84%
azért általánosítunk b*szki mert nem tudjuk mind a nem tudom hány száz ezernek a nevét azért!!!! annyira utálom ezt az általánosítós maszlagot. Mindenki tudja hogy mindig vannak kivételek.
2010. febr. 12. 13:05
 17/42 anonim ***** válasza:
100%
De ha egy népcsoportnál az a kivétel, ha valaki nem bűzöző, azért az már kiállít róluk egyfajta bizonyítványt nem?
2010. febr. 12. 13:15
 18/42 anonim ***** válasza:
49%
Igen. 25/l. Nyugodtan le lehet pontozni! Ja és fehér vagyok és értelmiségi.
2010. febr. 12. 13:21
 19/42 anonim ***** válasza:
0%

"ma 13:05"

tipikus gyerekes álomvilágban élsz.

de a magadfajta az aki ha egy jobbikos "sig heil"-ezni hallja, akkor elmondja, hogy az összes jobbikos náci és az egész párt is náci:)

biztos vagyok benne, hogy általánosítasz te is, mivel ez egy emberi tulajdonság, max nem vallod be, vagy amennyire korlátolt vagy észre sem veszed.

Max az aranyhal nem általánosít, akinek kb 2 másodpercig tart a memóriája. Lehet te is ilyen vagy?

2010. febr. 12. 13:29
 20/42 anonim ***** válasza:
100%
13:01: Te paraszt, mi van szégyelled a származásod? Vagy nem tudsz értelmezni? A kérdés mióta általánosítás? A cigány szó itt a származásra utal. Azt kérdezte, járnál-e cigány származású illetővel, ez olyan mintha megkérdezte volna, tőled, járnál-e magyarral....
2010. febr. 12. 13:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!