Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Járnátok cigánnyal?
Nem vagyok cigányvédő.Miskolcon lakom itt vannak bőven(egész borsod megyébe)kirabolnak lehúznak meglincselnek stb.Viszont!!!!Tény és való h nagyon kis %-ban de vannak olyan cigány ismerőseim is akik:Értelmesek okosak tudnak viselkedni minden helyzetben tiszta a ruházatuk a testük és a lakásukban enni lehetne a padlóról.
Az meg h nem bíznátok bennük?????
Miért ezekben a metroszexuálisnak kikiáltott kozmetikushoz járó fűvel-fával kefélő egyszerr 4-5nőt tartó gyerekekben jobban bíztok????????
Mégis mindnek legalább 3-4nője van egyszerre.
Vagy a mercivel bömbivel szaladgáló fuxos gyerekekben?
Ők is össze vissza csajoznak.
De bennük ugye bíztok?Mert elég keményen szoktatok feszítani az anyósülésen.
Tiztelet a kivételnek.
Nem a kérdés arról szólt h járnátok-e cigánnyal.Tehát általánosítva lett feltéve a kérdés.
Például.Minden nő a pénzre megy.
Minden nő qrva.
minden férfi bunkó csak dugni akar.
Érted????????
Általánosítva lett a kérdés.
És ez nem kirohanás.Mert mint mondtam nem szeretem őket(gyere el Miskolcra és itt olyat fogsz látni a cigányoktól amit sehol máshol itt borsodba 100x rosszabbak mint bárhol máshol Lásd:Olaszliszka)
De miért általánosítunk????
Nagyon kevés%-ban de vannak olyanok akikről sok Magyar példát vehetne.
Cigánnyal járni??? Azt a fehér embert azonnali ivartalanításra ítélném, aki összeáll velük!
Szégyen, nincsenek még így is elegen?
Egem jobban zavar az h mondjuk Magyar-néger-kínai-arab.
Sakkal rosszabbak mint a cigók.
"ma 13:05"
tipikus gyerekes álomvilágban élsz.
de a magadfajta az aki ha egy jobbikos "sig heil"-ezni hallja, akkor elmondja, hogy az összes jobbikos náci és az egész párt is náci:)
biztos vagyok benne, hogy általánosítasz te is, mivel ez egy emberi tulajdonság, max nem vallod be, vagy amennyire korlátolt vagy észre sem veszed.
Max az aranyhal nem általánosít, akinek kb 2 másodpercig tart a memóriája. Lehet te is ilyen vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!