Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csak szerintem gáz a randizás?
Most nem azért, volt már több barátnőm, de mindig is utáltam az ismerkedésnél ezt az erőltetett formulát, hogy akkor szervezzünk valami programot, és menjünk el ott megismerni egymást. Szerintem a szervezés megöli a spontaneitást.
Többet között eleve gáznak tartom a mozis randit is, sokan ezt preferálják. Oké, hogy előtte, utána is lehet dumálni, de mégis gáz ez. Egy talin ne a vásznat bámuljuk 2 órán keresztül, hanem csak egymásra figyelve beszélgessünk, ökörködjünk stb.
Vagy ilyen a kötelező állatkertes látogatás is. Elcsépelt, azon röhögjek, hogy ba-sz-nak a majmok, meg az oroszlánok? o.O
Olyan elcsépelt már ez szerintem. Sokkal jobb egy spontán tali valakinél, filmezés, borozgatás, sörözgetés otthon, vagy egy pubban. Így lazábban. Nem ilyen megszervezett program, miszerint hú, most akkor randizunk és teljesíteni kell, jól szerepelni, jó benyomást kelteni a másikban.
Kort és nemet véssél ide!
Soha nem hívom randinak ezt a dolgot.Mozi meg ilyen baromságok kilőve,persze attól még találkozó szóval régiesen lehet randinak nevezni.Séta,beülni valahova meginni valamit vagy ilyenek.De általában ezek ahogy te is írtad,spontán jönnek,tali --> duma --> menjünk el ide aztán annyi,sikerem is van ezzel a nőnél egyébként
19/F
Ezek mind szar, fos, hülye randi ötletek. Mozi, állatkert... Ezek tényleg állatságok.
Én csak igényes pubokba/bárokba/kocsmákba viszem a lányokat, ahol egymás mellett ülve jót beszélgetünk egy pohár bor társaságában mondjuk.
Miért? Mert ez a leghatékonyabb! Nem egy moziban, nem egy állatkertben, nem egy parkban van a legnagyobb esélye, hogy megcsókold a lányt, hanem pl. egy pub egyik eldugott, csöndes kis sarkában, ahol már órák óta kettesben vagytok.
Eloszor inkabb az allatkertbe megyek randizni, mint a lakasra.
A spontan tali az, ha veletlen osszetalalkoztok valahol. De, ez eleg ritka, foleg egy nagy varosban, nem hogy egy lakason. Az mar nem spontan.
Amugy ertem mire gondoltal, de ha azonos hullamhosszon vagytok, igazabol tok mindegy mi a program.
N
Figyelj, kinek mi.
Nem tök mindegy? A lényeg, hogy együtt legyek a másikkal.
Egyébként kifejezetten a randi szerintem is felesleges, mármint a nagy programcsinálás. Én sétálni, kávézni szeretek ilyenkor, vagy kimenni a természetbe, legalábbis az első 5-6 alkalommal, amikor egymást figyeljük meg, és ismerkedünk. Igen, ekkor kell a társalgás. De később már nem biztos, hogy az a legfontosabb része az együttlétnek (itt nem a szexre gondolok, hanem inkább a testbeszédre), és akkor már egy filmnézés is tök jó tud lenni.
És sosem szoktam nevén nevezni ezeket a dolgokat, hogy randi, együttjárás, bla-bla. Minden jön szépen, minek hívjam akárhogy is?
18/L Idevéstem!
Amikor már pár éve ugyanazzal vagy,akkor szép emlékek lesznek ezek. Én amúgy szeretek.
20/F
szerintem a megtervezett randizásnak is megvan a maga varázsa! egész héten húzod az igát, nincs időd sem energiád arra, hogy spontán légy, de milyen jó belegondolni, hogy hétvégén végre lesz valami program.
nem vagyunk egyformák, ennyi!
27F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!