Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A szerintem ronda lányok ellenszenvesebbek mint a csinosabb társaik? Legalábbis velem.
Többször előfordult már, és csajozás alkalmával tapasztaltam, de ennek ellenére mindenki azt állítja, hogy a csúnya lányokat könnyebb felszedni.
Hát én ennek pont az ellenkezőjét tapasztalom. Egyéb inditatásokból úgy gondoltam néha, hogy számomra kevésbé szép lányokat is megpróbálok felszedni, ők hogyan viszonyulnak hozzám (nem csalna meg, kevésbé lenne hisztis meg hasonló gondolatok jártak a fejemben).
Hát úgy viszonyulnak hozzám, hogy a legellenszenvesebb elutasításokat az én, hogy is mondjam, értékrendszem szerint, alacsonyabb szinten lévő csajoktól kaptam.
Sőt, volt olyan, aki gyakorlatilag elküldött a p*csába, hogy én mit akar tőle.
Nem egyszer, nem kétszer, többször.
Ezzel szemben a számomra csinosnak talált lányokkal, még ennyire kellemetlen tapasztalataim nem voltak. Persze ott is kikosaraznak, de nem úgy mint a kevésbé szép társaik.
Ja és lehetőleg minél látványosabban és hangosabban. Nem tudom hova tenni, vagy csak alapból ha meglátja, hogy közeledem, rögtön átvált banya üzemmódba.
Ez szerintetek miért van? Egy tök átlagos, normális srácnak tartom magam, semmi különösebb extra. Egyszerűen ezt az egészet nem tudom hova rakni, és higgyétek el, ez így van.
van ilyen valóban,velem is volt.
ahelyett,hogy kitüntetve érezte volna magát,hogy észreveszem,hogy felviszem magamhoz,még ott játszotta az eszét,hogy mit képzelek.
pedig élőben nem vagyok leereszkedő,csak ha nem figyelek magamra.
viszont ez a konkrétan elküld a pitsába,már mély tiszteletlenségről árulkodik,amit ritka nagy parasztság esetén mernek csak mondani.
szóval viselkedj vele kétszer olyan szépen,mint a jó csajjal,a kevésbé szépeket nem szabad annyit negelni,mint a jó csajokat,mert előbb betelik náluk a pohár az alacsonyabb önértékelés miatt.
Hát mit is tesz az önbizalomhiány ?:)
Meg az a sok sztereotípia. Film, könyv, stb.
Igazából nem azért van kevesebb barátja az előnytelen külsejű lányoknak, mert kevesebb fiúnak kellenének, hanem azért, ahogyan a fiúkhoz viszonyulnak.
A saját gondolatai döntik a fejét igába. És ettől képtelenek szabadulni. Mivel önmagát nem tartja szépnek, egyáltalán nem, így el sem tudja képzelni, hogy másnak netán tetszhet. Aki nem szereti magát, az nem is hagyja, hogy más szeresse őt.
Mondják is, hogy addig nem lehet senki kiegyensúlyozott, amíg nincs tisztában önnön értékeivel, a hibái mellett.
Sajnos gyakori, hogy az ember túl sok figyelmet szentel a hibákra, és így már észre sem veszi a pozitívumokat.
Amúgy ez igaz. Ismertem olyan csajokat, akik max egy kufircra lennének jók, de meglepő módon elutasítóbbak voltak, mint a tiptop lányok.
De azért van, mert ők erkölcsösek ám.
Én komolyan nem értem hogy lehet ennyi érzelmi intelligencia-csökkentett ember egy helyen. Kérdező! Te magad írtad le, hogy "csúnya lányok" meg " értékrendszem szerint, alacsonyabb szinten lévő csajok".
1. ha ilyennek tartod őket miért mész oda? Nyilván valóan lukra játszol, nagy számok törvénye stb. --> ezt mindenki tudja, márpedig senki se akar szamár lenni a ló helyett.
2. szerinted nem vagy teljesen átlátszó, ha pl. "bókolni" is próbálsz egy általad csúnyának tartott lánynak? Majd pont egy hazugságra építse az ismerkedést?
Szállj le inkább a magas lórol annál próbálkozz be, aki tetszik. A többi egyből leveszi, hogy "nincs jobb" alapon mentél oda, ezért is voltak durvák.
Köszönöm a válaszokat.
"1. ha ilyennek tartod őket miért mész oda? Nyilván valóan lukra játszol, nagy számok törvénye stb. --> ezt mindenki tudja, márpedig senki se akar szamár lenni a ló helyett."
Ugyan úgy közeledem hozzájuk, mint a szebb társaikhoz, és azt ne úgy képzeld el, hogy kikosaraz egy szép lány és rögtön megyek "egy szinttel lejjebb". Úgy csináltam, hogy eleve úgy mentem valahova, hogy én most kevésbé szép csajokkal fogok ismerkedni. Az ismerkedést pedig úgy értem, hogy nem szobára akarom felcipelni. Egyáltalán nem úgy, nem olyan szöveget adok le, hogy leszűrje, hogy én pár órán belül fel akarom vinni, nem teszek utalásokat a szexre.
"2. szerinted nem vagy teljesen átlátszó, ha pl. "bókolni" is próbálsz egy általad csúnyának tartott lánynak? Majd pont egy hazugságra építse az ismerkedést?
Szállj le inkább a magas lórol annál próbálkozz be, aki tetszik. A többi egyből leveszi, hogy "nincs jobb" alapon mentél oda, ezért is voltak durvák."
Egyrészt egy szórakozóhelyen miért gondolná azt, hogy nincs jobb alapon megyek oda hozzá, főleg úgy, hogy úgy megyek a szórakozóhelyre, hogy nem a csinos lányokat célzom meg? Beszélgetni/ismerkedni,főleg úgy, hogy eszem ágában sincs szobára felvinni. Oda megyek egy csinosabb lányhoz, beszélgetek vele, kicsit "kapok egy képet róla", ha nem fogott meg akkor udvariasan elballagok, vagy én nem tetszem neki és általában visszafogottan kikosaraz.
Ezzel szemben a kevésbé szép lányok többsége, vagy nagyon durván elutasító, vagy direkt olyan hangosan, durván koptat le, hogy 5 méteres körzetben felfigyeljenek rá az emberek, pedig hidd el nekem, tök normálisan közeledtem/viselkedtem.
Ő azt nem tudja, hogy én direkt azért megyek oda hozzá, mert még nem volt kevésbé szép csajom, és kíváncsi vagyok, hogy a belső értékei mennyivel "másabbak" vagy nem tudom hogy fogalmazzak. És nem csak a szépségre vonatkozóan lehet bókolni, szerinted úgy megyek oda, hogy de szép vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!