Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy szinte minden lány átnéz rajtam? Legalábbis ezt érzem?
Jóképű és humoros vagyok 19.
De valamiért azt érzem mintha minden lány csak levegőnek nézne...
Miért?Mit tegyek ellene?
nem vagyok beképzelt de nem fogom áltatni magam az "ismerőseim mondták"; "Úgy érzem de nem biztos" dumákkal.
Sajnos nem vagyok aquaman...majd egyszer...
Aki szeretne képek az küldjön privit!
"Jóképű és humoros vagyok" - lehet hogy nem vagy ám az.sztem kérdezz meg pár független ismerőst vagy ismeretlent.
Az meg h miért néznek levegőnek....lehet h nem sugárzod azt h te már felnőttél és partnert szeretnél.lehet h a nők szemében te csak az a 'helyes,vicces fiúka' vagy.
Azért írtam mert eddig ismerőseim akik nem ismernek annyira mondták hogy jóképű vagyok és vicces.
Nem értem hogy miért nagyképűség ez...Nem akarok olyan lenni mint itt mindenki hogy "lehet hogy jól nézek ki de nem tudom, a kisjuci azt mondta igen"
Ha ezt írtam volna akkor lennék a nem nagyképű de biztos jóképű fiú?
Szar ez a mai világ...hogy mindenki nagyképű aki ki mert mondani valami jót magáról.
A többiek kicsit tévedésben vannak, hisz a nagyképűekre - ha van mire annak lennie - igenis jobban buknak, mint a szerény srácokra.
Ha tényleg ennyire levegőnek néznek, akkor valami nem stimmel veled. Na most itt bármi szóba jöhet, ami esetleg eszedbe se jutott, csak még senki nem merte megmondani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!