Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért használnak ki engem a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért használnak ki engem a nők mindig?

Figyelt kérdés

Mindenki az ingyen forró csokikra hajt nálam, meg az ingyen körökre a szuper trabantommal, kb. erre vagyok jó nekik, senki nem akarja megismerni az aranyos belsőmet, meg semmi.

Pénzéhes az összes csaj esküszöm.

#csaj #pénzéhes #hánynom kell tőletek
2015. febr. 11. 22:37
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ó, csak gondoltam, jó párja lenne egy ilyen szempillás járgány a te trabidnak, neked meg talán egy ilyen sofőrje lehetne megfelelő. :-)
2015. febr. 12. 00:49
 12/19 anonim ***** válasza:
De meg is ittad a forró csokit. :( A termoszba frisset rakj... A telefonon nem kell sokat beszélni, csak egyeztetni időpontot találkozáshoz. Minden mást majd akkor beszéltek meg, hiszen úgy mégiscsak olcsóbb.
2015. febr. 12. 00:50
 13/19 A kérdező kommentje:

11-es: akkor jó, már azt hittem, h buzeránst akarsz csinálni a kocsimból, mert azt már nem, így már okés. :)

nekem nem kell műszempillás csajszi, nekem egy sima dögös kell, aki néha állja a forró csokit, h ne mindig nekem kelljen fizetnem.

a termoszba megy egyből a vizelet, szóval nem kell aggódnod, odamegy első kézből, vagyis egyből.

ja, nem azért mondtam, mert nem tehetném meg, h bármennyit beszélek telefonon, ugyanis volt olyan csaj, akinek két forró csokit is vettem már, szóval igazából nem megy olyan rosszul manapság, bejött az élet úgyis mondhatnám. :)

2015. febr. 12. 00:58
 14/19 anonim ***** válasza:
Nehéz eset vagy. Mikor hajszál választana el a sikertől, akkor makacsolod meg magad. Miért?
2015. febr. 12. 01:05
 15/19 anonim ***** válasza:
Emlékeztetsz egy ismerősömre, akiről az a pletyka terjengett, hogy mindent kifizettetett a nőkkel a randi után, aztán végül elvett egy elvált anyukát, így egyből kapott azt hiszem 5 gyereket, és utána még lett közös is, úgyhogy most már kisbusszal közlekedik a kis család. :-)
2015. febr. 12. 01:06
 16/19 A kérdező kommentje:

14-es: milyen hajszálról beszélsz?

15: én még azt is kifizettetem, amit nem kért, Alan Harper a másik nevem, de a kisbusz még szerencsére nem volt meg.

2015. febr. 12. 07:50
 17/19 anonim ***** válasza:
Felhívtad már végre a lányt vagy még mindig csak sajnálod magad?
2015. febr. 14. 12:09
 18/19 VaLaKiki9999 ***** válasza:

prüntyő nem minden nő a pénzre hajt...

én rühellem a pénzes pasikat de még azt sem szeretem ha valmire meg akarnak hívni még ha a pasi totálisan be is jön :(

2015. febr. 14. 12:10
 19/19 Röcsögei Péter ***** válasza:
Még ha csak a csoki lenne. Engem arra szoktak használni, hogy egy másik palit lekoptassanak, vagy éppen féltékennyé tegyenek. Volt már, hogy kitették albérletből, és ebből lett kb egy éves kapcsolatom. Amikor több műszakban dolgoztam, és megtudta a lány, akivel éppen ücsörögtem 2 kapuncinó mellett a plázában, felpattant, odavágott az asztalra egy 2000-est, és azt mondta: neked nagyobb szükséged van rá, mint nekem, és elviharzott. Engem meg mindenki bámult. Ez volt az egyetlen alkalom, amikor lány hívott meg.
2018. okt. 26. 18:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!