Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak ki engem a nők mindig?
Mindenki az ingyen forró csokikra hajt nálam, meg az ingyen körökre a szuper trabantommal, kb. erre vagyok jó nekik, senki nem akarja megismerni az aranyos belsőmet, meg semmi.
Pénzéhes az összes csaj esküszöm.
11-es: akkor jó, már azt hittem, h buzeránst akarsz csinálni a kocsimból, mert azt már nem, így már okés. :)
nekem nem kell műszempillás csajszi, nekem egy sima dögös kell, aki néha állja a forró csokit, h ne mindig nekem kelljen fizetnem.
a termoszba megy egyből a vizelet, szóval nem kell aggódnod, odamegy első kézből, vagyis egyből.
ja, nem azért mondtam, mert nem tehetném meg, h bármennyit beszélek telefonon, ugyanis volt olyan csaj, akinek két forró csokit is vettem már, szóval igazából nem megy olyan rosszul manapság, bejött az élet úgyis mondhatnám. :)
14-es: milyen hajszálról beszélsz?
15: én még azt is kifizettetem, amit nem kért, Alan Harper a másik nevem, de a kisbusz még szerencsére nem volt meg.
prüntyő nem minden nő a pénzre hajt...
én rühellem a pénzes pasikat de még azt sem szeretem ha valmire meg akarnak hívni még ha a pasi totálisan be is jön :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!