Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem miért használnak folyton...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem miért használnak folyton ki a nők és miért okoznak nekem fájdalmat? Vajon én ezt érdemlem?

Figyelt kérdés
Első barátnőm 3 hónap alatt kb 6-7 szer dobott és mindennyiszer vissza is vett vissza fogadott magához. NAgyon fájt amikor szakított velem végleg, mert szerettem, de ő csak kedvelt engem . :( most van a második barátnőm, akivel 3 és fél hónapja vagyunk együtt és már többször dárdát dobott a szívembe: először azért , mert 3 hónapig az összejövetelünk után még tartotta az exel a kapcsolatot facebookon(méghozzá egy általam nem ismert facebokon ami egyébként már régen megvolt neki és nem az ex kedvéért hozta létre). Aztán fáj az is h más férfiak telefonszáma van meg a telefonjába, köztük egy évfolyamtársáé is. Most pedig azért borultam ki, mert még anno golyabálon nyert a tombolán egy bizonyos paraparkba belépőt és először nem rám gondolt, hogy velem megy el, hanem másokra, más férfiakra és nőkre. EZ most nagyon szívenütött.Igaz, amikor összejöttünk akkor volt pont a gólyabál(november 9.), aznap, és hát mi ugy jöttünk össze h nem is ismertük egymást, egyből összejöttünk második talin. De mégis, ez nagyon fájt, hogy nem a barátjával akart elmenni,és nem gondolt rám csak állítólag később. Aztán még azt is mondta, hogy kb két hete mondta le a belépőt, én miattam mert hogy én úgysem mentem volna el, mert hogy régebben pánikbetegségben szenvedtem, szociális fóbiában, és hogy félt hogy vissza esnék mert hogy ott be lettünk volna zárva és hogy ő tudja hogy én a lifttől is tartok például .EGy másik férfinak szólt hogy jó lenne elmenni a paraparkba még anno, ezen nagyon kiborultam és rettentően fájt, ráadásul ez a férfi az évfolyamtársa egyetemen, és vele van a legjobb kapcsolatba még telefonszámot is cseréltek(ami ugyancsak fájt) De persze azt mondja h ő egy hűsége lány soha nem csalna meg(ez mondjuk igaz még egyszer sem csalt meg)EGy szemüveges, szende, és túlzottan kedves(miindenkivel,férfiakkal-nőkkel)20 éves lányról van szó, akinek rajtam kívül egy barátja volt és 20 évesen veszítette el aszüzességét. Még azt is el kell mondjam h én borzasztó féltékeny vagyok és nem vagyok papucs, és csúnya sem vagyok, sőt a legtöbben jóképűnek tartanak. Miért van ez h ennyit kell szenvedjek attól, akit szeretek és szerelmes vagyok belé?
2013. márc. 6. 19:36
 1/6 anonim ***** válasza:
Miért használnak ki? MERT HAGYOD. Ugyan ki az a balfék aki hagyja hogy 6-7x dobják. Jajj.... A te hibád.... kicsit jobban is kellene figyelni a csajokra mert igen is látszik ha csak szórakozik v ha szeret.
2013. márc. 6. 19:38
 2/6 anonim ***** válasza:

Az első mondatod után nem is olvastam tovább.

6-7-szer dobott és te mégis visszamentél hozzá...erre nem is mondok semmit inkább.

2013. márc. 6. 19:40
 3/6 anonim ***** válasza:
Mert hagyod!
2013. márc. 6. 19:40
 4/6 anonim ***** válasza:

Szerintem kicsit túl érzékeny vagy, ami nem feltétlenül baj, csak olyan csajt kéne keresned, aki hasonló szenzitivitású. Tipp: "6-7 szer dobott" miből gondoltad, hogy harmadjára, negyedjére, vagy hetedjére nem fog dobni. Nem kéne ennyire "futnod utána", mert így abszolút elveszíted a tiszteletet, megbecsülést. egy szerényebb lány kéne neked.

25/N

2013. márc. 6. 19:41
 5/6 A kérdező kommentje:
most egy kívülről szerénynek kinéző és remélhetőleg belülről is szerény barátnőm van , aki szolid, szemüveges és okos, az előző egy krva volt azt tudom
2013. márc. 6. 19:42
 6/6 anonim ***** válasza:
Ahhoz, hogy 6-7-szer szakítsanak veled, a te segítséged is kellett. A legtöbben az első után is továbblépnek, még ha fáj is, hogy legalább a méltóságuk megmaradjon. Arról nem is beszélve, hogy a józan esze szerint mit vár az ember olyan partnertől, aki ennyire nem tudja, mit akar tőle, ráadásul érthetően kimondta, hogy nem szerelmes belé. A második barátnőd semmi rosszat nem tett azzal, hogy barátai mernek lenni, még ha köztük van az exe is. Nem mindenki szakít gyűlölködve. Azt meg végképp nem értem, mitől sérelem neked, hogy tekintettel van a pánikbetegségedre. Ha cukorbeteg lennék, nem sértődnék meg, hogy az ismerőseim nem kínálnak sütivel.
2013. márc. 6. 19:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!