Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért használnak ki engem a nők mindig?
Mindenki az ingyen forró csokikra hajt nálam, meg az ingyen körökre a szuper trabantommal, kb. erre vagyok jó nekik, senki nem akarja megismerni az aranyos belsőmet, meg semmi.
Pénzéhes az összes csaj esküszöm.
hát nemtom, mindig megpörgetem a trabant kulcsát. meg ilyesmi, az gáz? vmelyik haverom is így csinálta a ferrari kulccsal, gondoltam én is tudom pörgetni a kocsikulcsot. :)
2-es: teljesen benedvesedtél a forró csoki ötlettől, igaz? :) hova vihetem?
Meg még ilyet is szoktam mondani a csajoknak, h máris viszem cukorborsóm, és sztem ezt is olyan cukinak találják bennem, nem? :) Ettől olyan vidám vagyok mindig, h vihetek nekik forró csokit, és ők megisszák, nincs is ennél nagyobb öröm nekem az életemben. Csak az zavar, h hazaviszem őket a szuper trabimmal, mondják, h felhívnak majd, de sose hívnak. :( Mit tegyek, vegyek két forró csokit nekik, h biztos meggyőzzem őket, h én vagyok a legjobb választás számukra?? Teljesen kétségbe vagyok esve.
4-es: hol az az "ide hozzám"? ez vmi balaton parti település, mert azokat nem igazán ismerem sajnos. de garantálom, h nem fog kihűlni, mert a gyomromban viszem, és addig biztosan nem pisilek, míg oda nem érek hozzád. :)
Hát az autómnak is hiányozna már egy kis polirozás, szóval a kérdésedre a válasz, h az autómnak is kéne már egy jó nőcske, bár neki se jön be sajnos az élet. Találkozott már egy rakat rózsaszín trabival, de mindegyik vhogy kikosarazta, egyiknél azonban eljutott odáig, h villantott, megmutatta neki a motorját és a nívópálcáját is. Hát nem vagyunk sikeres páros. :((((
Na, nézd csak, a trabidnak mit találtam. :-)
és tényleg lehet, h arra várnak, de arra várhatnak, én fizettem a forró csokit, ők fizessék a telefonszámlát. :D
most akkor a termoszba pisiljem ki legközelebb??
Nem csinálok kecseget a kocsimból, ő a kan te állat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!