Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a srác aki hangosra ereszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a srác aki hangosra ereszti a zenét a verdájában, hogy így vonja magára a figyelmét a csajoknál, az bunkó, beképzelt? Csak lányok írjanak!

Figyelt kérdés

Pontosabban ilyen formában akar fogni csajokat?

Ez szánalmas, nem?

2010. febr. 10. 16:13
1 2 3
 21/29 anonim ***** válasza:
0%

amúgy válaszolok konkrétan is a kérdésedre. igen az szánalmas, aki azért üvölteti a zenét a kocsijában h a csajok majd jól megbámulják. ez tényleg az.

csak felvetettem egy második lehetőséget is, hogy nem CSAK ezért lehet hangosan zenét hallgatni....gondoltam én jó példa leszek, mivel lány vagyok, így alapból nemlehet az h magamra akarom vonni a csajok figyelmét, de végül nemlettem jó példa, hanem egy kur_va...na mindegy...:)

2010. febr. 10. 16:58
 22/29 A kérdező kommentje:
Köszi mindenkinek hogy válaszolt.
2010. febr. 10. 17:01
 23/29 A kérdező kommentje:
16:58-as ne vedd a szívedre, hogy mások mit mondanak, ha a lelked tiszta , akkor nincs mitő-kitöl tartanod.-)
2010. febr. 10. 17:02
 24/29 anonim ***** válasza:
40%
Igaza van a kérdezőnek, általában a bunkóbb, beképzelt srácok csinálnak ilyet, akikben nincs semmi értékes, amire egy lány felnézhetne.
2010. febr. 10. 19:09
 25/29 anonim ***** válasza:
Én is hangosra szoktam venni, mert alapjáraton ideges temészetem van, vezetés közben pedig szeretek nyugodt maradni, a zene pedig megnyugtat. Amúgy honnan jött a kérdés, hogy jutott eszedbe? Vagy te veszed hangosra?
2010. febr. 10. 21:12
 26/29 A kérdező kommentje:
Mert sok ilyen barmot látok az utakon.
2010. febr. 10. 21:20
 27/29 anonim ***** válasza:
és akkor mi avn ha élvezi a zenét a csávó és felhangositja mert lesza@r mindenkit ennyi
2010. okt. 24. 14:33
 28/29 anonim válasza:
10-es válaszoló, olyan ostoba vagy, hogy az párját ritkítja. Hangosan üvöltetett zene = végleges halláskárosodás. Még ezt se tudja, aztán affektál itt...
okt. 27. 23:04
 29/29 anonim válasza:
21-es válaszából is kiderül, hogy milyen végtelenül ostoba, leszbikről még nem hallott a nyomorult.
okt. 27. 23:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!