Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Az a srác aki hangosra ereszti...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az a srác aki hangosra ereszti a zenét a verdájában, hogy így vonja magára a figyelmét a csajoknál, az bunkó, beképzelt? Csak lányok írjanak!

Figyelt kérdés

Pontosabban ilyen formában akar fogni csajokat?

Ez szánalmas, nem?

2010. febr. 10. 16:13
1 2 3
 11/29 anonim ***** válasza:
53%

Válaszom előtt kijelentem, h az autómat a saját pénzemből vettem!

Imádom a hangos zenét a verdámba, tegnap vettem bele egy "kis" mélynyomócsővet.

Engem ez az egyetlen dolog ami meg tud nyugtatni vezetés közben. Ha nem lenne zene, végig szitkozódnám az egész utat.. 26l

2010. febr. 10. 16:41
 12/29 anonim ***** válasza:
51%
és még vmi. aki csaj de szereti a kocsikat az automatikusan kur_va? vagy ti holéltek? mivan veletek?:D
2010. febr. 10. 16:41
 13/29 anonim ***** válasza:
0%

Én ki szoktam röhögni az olyanokat.XD

Szerintem nagyon gáz.

L18

2010. febr. 10. 16:42
 14/29 anonim ***** válasza:
te ki a fa.sz vagy te kis ribanc h oltogass?
 15/29 anonim ***** válasza:
35%
16.41-es, vigyázz mert leleszel kur_vázva. mint én. csakmert kocsid van és szereted a zenét. vicc...
 16/29 anonim ***** válasza:
0%

jajaj, bedühödött 16.42-es:D

mivan nemtetszett a válaszom? és te ki a f@sz vagy h oltogass? jaj szegénykém.....úúúúgy sajnállak.

2010. febr. 10. 16:44
 17/29 A kérdező kommentje:

De szépen beszéltek csaj létetekre! Nehogy már megöljétek egymást a saját igazatokért!

Megakarjátok váltani a világot, vagyí mi?

2010. febr. 10. 16:47
 18/29 anonim ***** válasza:
0%
nem, de egyszerűen nembírom azt h vki szerint csak egy helyes megoldás létezik, és azis persze pont az, amit ő gondol. ha vki másmilyen, és vele ellentétes akkor az kur_va. én megdolgoztam a kocsimért, a szakmámban dolgozok, ami nem kur_va. nemvagyok se szőke, se szolizott. nincsen se szilikonom, és nagy mellem sincsen, farmerban, edzőcipőben és pólókban járok....erre jön vmi kis csököttagyú liba, és lekur_váz, mer nekem kocsim van és szeretem a zenét. aztán meg még neki áll feljebb h ki vagyok én h beszóltam neki.....hát bazeg....ki is szólt be kinek először?
2010. febr. 10. 16:51
 19/29 A kérdező kommentje:
Jól van nem kell sírni ez csak 1 kérdés, amit feltettem. Vannak ilyen személyek akik kötekednek, ne vedd komolyan, de örülnek ha kiborúlsz, nekik ez a saját örömük.-)
2010. febr. 10. 16:56
 20/29 anonim ***** válasza:
azért kicsit más, ha az ember haverokkal partyhangulatban utazik le valahova és hangosan szól a zene, és más amikor pl most télen napszemcsiben 2 srác veri magát az üvöltő zenére kocsiban a belvárosban =) az utóbbi szánalmas, semmi empátia nincs bennük más emberek iránt, egoisták.... stb. az előbbiben meg én is szívesen részt vennék, még úgy is, h utálom a balatont, meg a legtöbb ilyen helyet, de ennek megvan a maga hangulata.
2010. febr. 10. 16:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!