Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a srác aki hangosra ereszti a zenét a verdájában, hogy így vonja magára a figyelmét a csajoknál, az bunkó, beképzelt? Csak lányok írjanak!
Figyelt kérdés
Pontosabban ilyen formában akar fogni csajokat?
Ez szánalmas, nem?
2010. febr. 10. 16:13
11/29 anonim válasza:
Válaszom előtt kijelentem, h az autómat a saját pénzemből vettem!
Imádom a hangos zenét a verdámba, tegnap vettem bele egy "kis" mélynyomócsővet.
Engem ez az egyetlen dolog ami meg tud nyugtatni vezetés közben. Ha nem lenne zene, végig szitkozódnám az egész utat.. 26l
12/29 anonim válasza:
és még vmi. aki csaj de szereti a kocsikat az automatikusan kur_va? vagy ti holéltek? mivan veletek?:D
13/29 anonim válasza:
Én ki szoktam röhögni az olyanokat.XD
Szerintem nagyon gáz.
L18
14/29 anonim válasza:
te ki a fa.sz vagy te kis ribanc h oltogass?
15/29 anonim válasza:
16.41-es, vigyázz mert leleszel kur_vázva. mint én. csakmert kocsid van és szereted a zenét. vicc...
16/29 anonim válasza:
jajaj, bedühödött 16.42-es:D
mivan nemtetszett a válaszom? és te ki a f@sz vagy h oltogass? jaj szegénykém.....úúúúgy sajnállak.
17/29 A kérdező kommentje:
De szépen beszéltek csaj létetekre! Nehogy már megöljétek egymást a saját igazatokért!
Megakarjátok váltani a világot, vagyí mi?
2010. febr. 10. 16:47
18/29 anonim válasza:
nem, de egyszerűen nembírom azt h vki szerint csak egy helyes megoldás létezik, és azis persze pont az, amit ő gondol. ha vki másmilyen, és vele ellentétes akkor az kur_va. én megdolgoztam a kocsimért, a szakmámban dolgozok, ami nem kur_va. nemvagyok se szőke, se szolizott. nincsen se szilikonom, és nagy mellem sincsen, farmerban, edzőcipőben és pólókban járok....erre jön vmi kis csököttagyú liba, és lekur_váz, mer nekem kocsim van és szeretem a zenét. aztán meg még neki áll feljebb h ki vagyok én h beszóltam neki.....hát bazeg....ki is szólt be kinek először?
19/29 A kérdező kommentje:
Jól van nem kell sírni ez csak 1 kérdés, amit feltettem. Vannak ilyen személyek akik kötekednek, ne vedd komolyan, de örülnek ha kiborúlsz, nekik ez a saját örömük.-)
2010. febr. 10. 16:56
20/29 anonim válasza:
azért kicsit más, ha az ember haverokkal partyhangulatban utazik le valahova és hangosan szól a zene, és más amikor pl most télen napszemcsiben 2 srác veri magát az üvöltő zenére kocsiban a belvárosban =) az utóbbi szánalmas, semmi empátia nincs bennük más emberek iránt, egoisták.... stb. az előbbiben meg én is szívesen részt vennék, még úgy is, h utálom a balatont, meg a legtöbb ilyen helyet, de ennek megvan a maga hangulata.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!