Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell bunkónak lenni csajoknál és új embereknél, hogy úgy érezzék, "küzdeniük" kell értem (akárkiért)?
Szerintem azért mert alapvetően megmaradt az állatvilágból a nőkben az az ösztön, hogy a legdominánsabb hímmel szeretnének párosodni. Az ilyen hímnek minden ujjára jut egy újabb nő tehát nem kell megküzdenie a lányokért. Simán lehet velük bunkó. Tehát amikor bunkó vagy egy lánnyal akkor szerintem azt érezheti egy lány, hogy Te mivel ezt megteheted biztos sok lány közül válogathatsz tehát tudhatsz valamit.
Volt egy fősuli csoporttársam. Olyan tapló volt a lányokkal hogy az csak. Én voltam a szobatársa. Annyi csaja volt hogy csak. És ez ilyen öngerjesztő folyamat volt. Minél több csaj volt meg neki annál több akart vele lenni. Ez egész odáig fajult, hogy egyszer a hallgatói kluban leült mellé a csaj és könyörgött neki hogy... És nem kamu ott ültem mellette. Meg aznap este a szomszéd szobában aludatm és hallottam a nyögdécselést.
És a személyes tapasztalataim is ezt mutatják, hogy nem feltétlenül a bunkóság, hanem az elsöprő önbizalom, a csoportban betöltött rang is nagyon fontos.
Egy személyes sztori: egy jazzzenekarban voltam trombitás főiskolás éveim alatt. Egyik este felléptünk és közben végig szemezett velem egy lány már szinte levetkőzetett a szemeivel. Ugyanezzel a lánnyal találkoztam még aznap este egy diszkóban. Odamentem hozzá leszólítani és úgy elhajtott mint a...
Tehát nem igazán a bunkóság a jó szó rá hanem a dominencia inkább.
Hát ha valaki bunkózik velem, visszakézből lekeverek neki egyet. :) Nálam ez nem gyere be. :) Ja és kung-fuzom.
18/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!