Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a srác aki hangosra ereszti a zenét a verdájában, hogy így vonja magára a figyelmét a csajoknál, az bunkó, beképzelt? Csak lányok írjanak!
Pontosabban ilyen formában akar fogni csajokat?
Ez szánalmas, nem?
ésha nem ezért nyomatja a zenéjét a kocsijában, mert csajt akar magának fogni??? erre egyikőtök sem gondol? csak ontjátok magatokból a szitkolózásokat....
csaj vagyok, sportkocsim van, és szeretem hangosabban hallgatni néha a zenét. és képzeld nem azért h magamra vonjak a pasik figyelmét, mert VAN BARÁTOM.
akinek sportkocsija van, ésha épp olyan a kedve akkor ő is feltudja tekerni a hangerőt, még amikor együtt utazunk, akkoris, és NEM AZÉRT H MAGÁRA VONJA A CSAJOK FIGYELMÉT.
egyszer próbáld ki. utazz le így a balcsira haverokkal, hangos zene, 40 fok, haverok, buli, stb.....rájössz h mire is jó ez még azonkívül h csajt fogjál....
:D istenem a sok előítéletes balf@sz:D
se szőke nem vagyok, se szoliba nem járok.
és képzeld megdolgoztam a kocsimért, elmentem DOLGOZNI, van munkám, és nem az utcasarokra, mert közgazdász diplomám van.
és a balcsi alatt nem a beach house-t kell érteni, dehát ha nektek csak ez ugrik be a balatonról.....
kicsit sajnállak titeket....előítéletes, pesszimista, beszűkült népség vagytok.
ja és vmelyik válaszolónak még, hogy nem, nemcsak sportkocsiban lehet üvöltetni a zenét, azért mondtam h sportkocsim van, h ne az legyen h jajj...mitakarok én a gyári szar hitelből vett új kocsimmal....de mindegyis, mert helyette szőke szilikonos ribanc lettem, aki szarrá szopta az agyát a kocsijáért...:D:D istenem....kicsit gondolkozzatok mielőtt beszóltok, mert ha nem jön be az amit írtok, akkor kur_va nagyot égtek. mint most. ég és föld amit ti rólam hisztek. dehéát ezvan. gyepes, beszűkült, pesszimista előítéletes emberektől mit várhatnék?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!