Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mozi első randinak jó?
18:
Azért mondod ezt, mert még nem randiztál normális férfival vagy te magad nem vagy az.
Totál ismeretlen lányokkal szoktam csókolózni az első randikon, akikkel az az életben való 2. találkozásom. Ez akkor hogy van? Miért van ez szerinted?
Szerintem azért, mert tudom hova kell őket vinni, hogy kell őket megérinteni, hogy kell hozzájuk beszélni, stb. Vagy mondom: Akkor kérlek mondd el hogy van ez nálam? Miért tudok az első randikon megcsókolni olyan lányokat, akikkel az az életben való második találkozásom?
19:
Szerintem két ember minél jobban vonzódik egymáshoz, minél jobban érdeklődik egymás iránt, annál jobban és könnyebben alakul ki közöttük a fizikai intimitás is. Két ember minél kevésbé érdeklődik egymás iránt, minél kevésbé lelkes a másik iránt, annál később alakul ki köztük a fizikai intimitás.
Ha ez a célod,akkor nem westend/árkád/egyébb túl népszerű helyekre kell menni,hanem kevésbé ismert plázákba és hétköznap dél körül.
Ilyenkor szó szerint nincs senki és kettesben lehet filmezni.
A csók nem egyenlő az intimitással :D Csókolóztam én már olyannal, akinek a nevét sem tudtam, na és? Az intimitás ennél mélyebb dolog.
13, 18 vagyok.
A randi nem egy verseny, hogy az nyer, aki több lányt csókol meg az első randin.
És akkor a lányoknál hogy kell számolni? Nekik is jó, ha minél több fiú megcsókolja őket? Vagy csak az számít, ha ők csókolják meg a fiút? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!