Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randin hova/mire kéne hívnom a leányzót?
Figyelt kérdés
kaja (pizza)
pia (teázó)
mozi.
2014. júl. 15. 21:07
2/8 anonim válasza:
kávézó szerintem, csendes hely, tudtok beszélgetni
3/8 anonim válasza:
Én a kettesre szavaznék, egy normális teázó megfelelő hely a beszélgetésre, a pizza kissé közönséges szerintem, egy rendes étterem korai, a mozi nem rossz, de nem tudtok beszélgetni, tehát az ráér később.
4/8 anonim válasza:
teázó-kávézó, itt tudtok beszélgetni, ismerkedni
5/8 anonim válasza:
Egy kávézóba. Pizzázni max akkor, ha felesben fizetitek. Ne engedd, hogy lehúzzon pénzzel.
6/8 anonim válasza:
Mozi , kávézó , vagy vidd el egy romantikus sétára este :)
8/8 anonim válasza:
én 1.-n olyan helyre vinném ahol 100%-osan rátudok figyelni és nincs kaja, mert sokan nem szeretnek egyből kajálni egy idegen előtt :) inkább séta vagy valami olyan program ahol csak rá kell figyelned...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!