Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Első randihoz moziba melyik filmet ajánlanátok? (Többi lent)
Figyelt kérdés
Hosszú a történet, de megpróbálom röviden megfogalmazni.
14 évesen elvónóba kerültem külföldre, 3 évig voltam bent utána Tenerifére költöztem 1,5 évre aztán hazajöttem mert nem éreztem ott jól magam.
Mióta itthon vagyok (fél éve) azóta csak dolgozok és edzek.
Nyáron megismertem egy lányt aki nagyon tetszik és össze szeretnék vele jönni.
Azért mozira gondoltam, mert nem beszélek sokat inkább csak a kérdésekre válaszolok, de így talán már lenne egy közös téma, a többi meg remélem jön magától.
Köszönöm előre is!
Budapest 17/L 19/F
2015. jan. 11. 23:30
1/9 anonim válasza:
Első randin nem beszélgetni kéne?
3/9 anonim válasza:
Uhh o.o Kalandos egy életed volt, az biztos.. Elrabolva 3 egy jó film állítólag, szóval azt megnézhetitek.
5/9 anonim válasza:
és ha megkérdeznéd h mit szól mozihoz/van-e film amit megnézne (veled persze)?
7/9 anonim válasza:
na hát ha ez nem kamu akkor nyugodtan elmesélheted neki az izgalmas életed mert biztos fogja érdekelni, kiváncsiskodni és máris van témátok!:)
8/9 anonim válasza:
Csatlakozom a 7-eshez.. Jobb ha fontos dolgokat tudunk a másiktről. Ha el meséled neki mi történt veled, értékelni fogja, (amivel nem lenne egyedül ) hogy meg nyílsz elötte... A mozi nagyon általános, legalábbis szerintem.. Sok sikert szurkolok neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!