Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek a mozi első randinak jó?
Nagyon nem jó, első randi vagy kávézó,teázó vagy séta valami szép helyen és beszélgetés ilyenek...
Mondjuk nálam olyan is szokott lenni, hogy egyből a lakásomon van :D
Büdös cigány állatok vagytok, vagy mi? A 9-es válaszom tartalmazza a tökéletes randi képletét.
5-ből 4 lánnyal a LEGELSŐ randink csókolózásban ér véget azt alkalmazva. Mi a fene bajotok van?
12: én eleve nem csókolózom első randin, akkor mi van?
Kérdező: nőként számomra a mozi, ha utána még sétálgatunk és beszélgetünk, teljesen jó. Szeretek moziba járni, és sokkal kellemesebb utána arról is beszélgetni, véleményeket cserélni, nem annyira kötött és kínos, legalább egy téma biztosan van. Nem mintha amúgy nem állna be a szám, de szerintem a mozi, akármennyire is lehúzós, jó dolog. Sok első/második randim volt moziban, és egyszer sem lepattintás lett a vége. Már persze, ha jó filmet választ a pasi :D
22/l
12-es
Oké,számodra tökéletes,örülj neki.
De nagyon nem irigylem a lányt,aki olyannal randizik,aki képes egy netes fórumon így felhúzni magát...
14:
Hagyjuk már a hülyeséget. Úgy csinálsz, mintha ismernél 10 sornyi szöveg alapján...
Nem kell ez az álszent megjátszás. Egy netes oldalon vagyunk, ahol nem tudunk semmit egymásról! Minden ember képes magát felhúzni ennyi alapján. Álszent aki azt mondja nem.
13:
Akkor te vagy az 5-ből 1 nő. Ezzel nincsen semmi baj.
Mondom. Ha magas a vonzalom, akkor 5-ből 4 lány engedni szokta az 1. randin a csókot. Egy nem, de azzal nincs semmi baj.
Én is inkább moziba mennék akkor már inkább, mint kocsmába / pubba randizni. (A kávézó mondjuk még oké, de a filmezés szerintem is oldja a hangulatot szóval legyen kávézás mozi után.) De szerintem egyáltalán nem a helytől függ, hogy most lesz-e több vagy sem az adott lánnyal, ha vonzódik hozzád akkor szerintem mozi + némi beszélgetés után is simán smárolhattok már... (Kivéve ha valaki elvből nem csinál ilyesmiket első randin.) Nyilván nem a pub fogja beindítani és nem attól fogja a srácot se szimpibbnek tartani.
Lepontozva meg szerintem leginkább azért lettél, mert így határozottan kijelented, hogy az a tökéletes randi amit leírtál és kész, mindenki aki máshogy csinálja, annak meg sosem fog összejönni.
16:
1. 2 órán keresztül egymás mellett ültök kussban az intimitás legkisebb lehetősége nélkül.
2. Folyamatosan egymás mellett vagytok, egymás szemébe néztek, egymást megérinthetitek, egymással beszéltek.
Szerinted melyiknél nagyobb az esélye az intimitás kialakulásának?
17: az esetek nagyobb részében az intimitás nem egy alkalom alatt, és főleg nem az első randi alatt alakul ki. Hacsak nem arról van szó, hogy régebb óta ismeritek egymást és már régóta nagy a szerelem.
13as voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!