Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek 10/hanyas vok? (fiú vok) Min kellene változtatnom?
Van egy lány aki tetszik nekem de én viszont nem jövök be neki :S Most van ilyen először életemben, és tök szar, pedig nem is vok annyira ráállva csak idegesít h miért nem jövök be neki??
Sztetek min változtassak h 10/10 legyek és minden lánynak tetszek? Őszintén pls a hazugsággal nem megyek sokra!
Jajj, jógyerek, ahelyett, hogy itt "mutogatod magad", tankolj fel ésszel egy kicsit.
Nekem pl nem a kinézeteddel van problémám, hanem alapból egy olyan srác, aki tükörben , félmeztelenül, és ilyen buta-már meg ne haragudj- kifejezéssel az arcán fényképezkedik, az szóba sem jön, a max ami lehetne köztünk, az 3 méter távolság.
Kevés értelmes csaj van, akinek ez bejön, mellesleg szerintem olyan messze áll a férfiastól, mint Makó Jeruzsálemtől.
Persze, ez csak az én véleményem :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!