Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
LilWulf kérdése:
Sztetek h nézek ki? (F) Pls őszintén!
Figyelt kérdés
Lécci őszintén válaszoljatok és ha nem teccek pls mongyátok meg mit változtatnátok köszi!!
Holnap talizok vkivel és naon fontos lenn h teccek neki izgulok szal segiccsetek pls :D
2014. okt. 18. 19:48
3/31 anonim válasza:
Őszintén? Jól! Legyél vele kedves :)
5/31 anonim válasza:
#2 vok, ja az öltözködésed viszont nem tetszik, lóg a gatya, az öved nagyon gáz :D ez a "nyaklánc" nem illik hozzád, amúgy helyes srác vagy 10/10, de ez a stílusod sokat ront az összképen
6/31 anonim válasza:
Nálunk így október környékén elég hideg van, de te tudod, én azért egy pólót felvennék. Amúgy lehet velem van a baj, de az ilyen képeknél mindig arra gondolok, hogy az éppen aktuális pózernek milyen komplexusa lehet?
7/31 anonim válasza:
Aszittem csaj vahy xD mármint nem a kép miatt, hanem a leírásból. :D
De minden oké, jó vagy! Sok sikert! :)
8/31 October15 válasza:
1.: HASZNÁLD MÁR AZT A KI.. ELŐLAPI KAMERÁT KÖNYÖRGÖM!
2.: húzd fel a nadrágot.
3.: miért is vagy félmeztelen fiam ?:D
Am semmi olyan problémát nem látok ami holnapig megoldható / nem ízlés kérdése :D.
Mondjuk az is igaz, hogy nem csaj vagyok és hetero szóval lehet nem értek én ehhez.. :D
9/31 anonim válasza:
Én szereznék agyat a helyedben, a tested rendben van.
10/31 A kérdező kommentje:
Azért fényképeztem póló nélkül h a testem is láccon nyilván fogok fel venni vmit xD
Csak nem vok oan izmos fajta és nemtom nem-e gáz sportolhattam volna többet :S
2014. okt. 18. 19:55
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!