Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek miért van az, h a fiúk sokkal jobban fel tudják mérni a saját "szintjüket", mint a lányok?
Ahogy látom magam körül a fiúk tudják kb mennyire vonzóak a másik nem szemében, és aki nem annyira, az nem fog egy nála sokkal magasabb kategóriájú csajjal kezdeni.
Viszont fordítva nincs így, a lányoknál mintha összefüggésben sem lenne, hogy a valóságban hol állnak, és minek hiszik magukat. Egy csomó csaj sokkal jobbnak képzeli magát, mint amilyen, és azt hiszik, minden fiúnak tetszenek (a fordítottjára is van példa, de az sokkal ritkább).
Pl. nekem is volt már párszor olyan h lefeküdtem egy csajjal és utána az rögtön azt hitte, hogy majd én kapcsolatot is akarok, és szimplán azért esett pofára, mert nem tudta felmérni, hogy nekem ő baromira nem az a kategória.
Sztetek miért van ez így? Miért nevelik kiskirálylánynak a lányok nagy részét? (akik elvárják h minden fiú essen hasra tőlük?)
lányoknak sokat hazudunk és ezek olyan buták hogy elhiszik :( meg van aki nyal nekik,a bókok nagyon jelentős része,csak út a pinához,nincs valóság tartalma :D
és ezek meg azt hiszik van...
Hülye faszok, miért kell ezt csinálni szerencsétlen lányokkal!
És még az a bajuk, hogy nem tudjuk kitalálni, hogy csak kihasználni akarnak! 14/l
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!