Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sztetek 10/hanyas vok? (fiú vok) Min kellene változtatnom?
Van egy lány aki tetszik nekem de én viszont nem jövök be neki :S Most van ilyen először életemben, és tök szar, pedig nem is vok annyira ráállva csak idegesít h miért nem jövök be neki??
Sztetek min változtassak h 10/10 legyek és minden lánynak tetszek? Őszintén pls a hazugsággal nem megyek sokra!
Olyan sem nagyon van, hogy minden olyan lánynak bejösz, aki neked tetszik. :P
És tényleg lehet, hogy nem a külsőddel van gond, kivéve, ha konkrétan azt mondta a lány.
Vok, pls, sztetek,:S, es tarsaik kiiktatasa is segithet.
+20kg izom
-1 nyaklanc
+ nehany ev
+ egy kis tesztoszteron sem artana!
Hiába nézel ki jól, és tényleg jól, mindenkinek más az ízlése...Lehet, hogy annak a lánynak pont nem vagy az esete,vagy tényleg a személyiséged nem ragadta meg őt...
Tapasztalatból mondom, az intelligens fiúkkal könnyebb kijönni, és egy olyan ember, aki jó társaság, de esetleg pár hibával rendelkezik,sokkal szimpatikusabb, mint egy alsógatyamodell, akivel viszont két értelmes mondatot lehetetlen összehozni.
a rövidítéseket meg tényleg hanyagold, mert rontja az összképet.
lehet hogy tök intelligens fiú vagy,csak éppen az írásodból az jön le, hogy egy tajparaszt....
a külsőddel nincs gond, viszont nem ismerünk, hogy tudjuk milyen vagy, hogy viselkedsz, vagy lássuk a stílusod, mert az is igen fontos szempont lehet.
pfff megint hogy nagyképű vagyok... nem vagyok nagyképű szerintem az hogy tudja valaki mennyit ér az nem nagyképűség.
És hülye sem vagyok 5ös vagyok a fontos tárgyakból.
(Nem rövidítettem xD)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!