Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek csak egy csaj...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aladar12 kérdése:

Szerintetek csak egy csaj miatt megéri elmenni egy buliba?

Figyelt kérdés

Az lenne a helyzet, hogy van egy csaj, 2-3x találkoztam már vele és szeretném elhívni randira. Csak az a baj, hogy soha nem futok vele össze. Valamelyik nap láttam fb-n, hogy megy vmi buliba és arra gondoltam, hogy ott "véletlen" összefutni vele stb stb.

szerintetek van értelme?

2015. jan. 26. 21:50
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Menj el, de haveri társasággal. Ne egyedül, mert ha mégis valami gáz lesz (mással látod pl), nem kell elsomfordálnod, hanem elegánsan bebszhatsz a többiekkel felejtés gyanánt.

..és én a helyedben nem mondanám el sem a csajnak, sem a haveroknak, hogy csak a lány miatt akartál menni, max később, ha összejön valami.

19/L

2015. jan. 26. 22:28
 12/14 anonim ***** válasza:

ja és amúgy attól, hogy facebookon visszajelöli, még nem biztos, hogy megy..! én is van hogy visszajelölöm az eseményt aztán nincs kedvem. vagy nem jelölöm vissza, de mégis megyek. szóval készülj fel erre is!

(utolsó voltam)

2015. jan. 26. 22:29
 13/14 anonim ***** válasza:
Áááh.ez az én egyik taktikám :D
2015. jan. 26. 23:25
 14/14 A kérdező kommentje:
vesztettem :(
2015. febr. 1. 03:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!