Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szeretnék elmenni kurväzni de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szeretnék elmenni kurväzni de hol kezdjem?

Figyelt kérdés

Néhány napja már ez jár a fejemben.., de senkivel sem tudnám megbeszélni ezért inkább itt kérek tanácsot.

19 éves f vagyok, pár hónap múlva itt a születésnapom. Szűz vagyok, nem volt még komolyabb kapcsolatom se. Magányos farkas vagyok, barátaim nincsenek, bulizni nem járok. Sportolok már másfél éve, és egy éve már itthonülős vagyok.

Csajozni? Próbálkoztam még a sulis időszak alatt de vagy nem volt bátorságom, vagy elküldtek melegebb éghajlatra. Egy idő után már ráuntam. Pedig nem néznék ki rosszul, öltözködésemmel sincs semmi baj, humorom is lenne... Azt hiszem vagy nem volt szerencsém, vagy esélyem. Interneten is próbálkoztam de csak csalódások voltak.

Szeretnék elmenni egy kurvähoz, de nem tudom hol kezdjem, valaki esetleg próbálta már rosszlányok.hu-n, szexkapcsolat.hu-n egyéb netes oldalakon?

2014. szept. 18. 21:42
1 2 3 4 5
 1/50 anonim ***** válasza:
1%

Nem menj hivatasoshoz abban is csalódni fogsz.

Ha nem vagy elég jó hogy legyen egy barátnőd hát fogadd el hogy selejt vagy. Nem bantasbol mondom. Csak hogy elfogadd magad.

18/l

2014. szept. 18. 21:46
 2/50 A kérdező kommentje:
ah, kösz most már értem
2014. szept. 18. 21:49
 3/50 anonim ***** válasza:
100%

Kinézed aki tetszik, felhívod, elmész a lakásra, ennyi.

Vagy elmész a rákospalotai szemétégetőhöz kocsival, az út széléről kiválasztasz egy csajt, beül, lecumiz. A pénzedet ne hagyd elöl, mert lenyúlják. Nem atomfizika, sikerülni fog, és azután lesz önbizalmad csajozni is.

2014. szept. 18. 21:54
 4/50 anonim ***** válasza:
79%
Hivatásos elmegy veled, szinte bármilyen kérésed teljesíti, de ő a pénzedért teszi. Az újságokban úgy szokták hirdetni magukat amiből nem derül ki egyértelműen hogy hivatásosak. A digitális korszakunk ellenére a nyomtatott (szex)hirdetési újságok gyakran népszerűbbek és sikeresebbek mint az internet. Persze kíváncsi lennék hogy miért.
2014. szept. 18. 21:59
 5/50 anonim ***** válasza:
15%

Nem vagy selejt. De miért kéne neked görcsösen valaki? Fizikai vágy? Akkor maszturbálj. Érzelmi kapcsolódás? Azt meg úgysem kaphatod meg egy prostituálttól.

És akárki akármit mond, prostihoz menni a nemi erőszak egy fajtája! Ezen érdemes elgondolkodni. (Bizonyos országokban már a klienseket büntetik!) Nem azért van ugyanis veled, mert az neki olyan jó, hanem kényszerből (az anyagi kényszer is kényszer). Ez egy másik ember fizikai kihasználása. Ha mindenáron menni akarsz, csináld azt, hogy elmész, odaadod a pénzt, és dumálsz a lánnyal egy kicsit. Igaz, hogy nem elégülnél ki, de ha szerencséd van, egy csomó tapasztalattal gazdagabb leszel.

2014. szept. 18. 22:01
 6/50 LeftBehind ***** válasza:
77%
5. Fizikai vágyra a maszturbáció olyan, mint éhségre egy Burger King-es plakát. Az meg hogy nemi erőszak...rossz vicc. Naaaaagyon sokan nem azért csinálják mert rákényszerültek, hanem mert bűzlik nekik bármi mást dolgozni.
2014. szept. 18. 22:17
 7/50 anonim ***** válasza:
14%

Rossz vicc? Bárcsak az lenne, de sajnos nagyon is komoly.

(A többi állításod is hülyeség, de nem kezdek el magyarázni, mert fölösleges lenne. )

Kábé ilyen reakciókat vártam többségtől, de ha már egy ember van, aki elgondolkozik azon , amit írtam, már megérte.

2014. szept. 18. 22:24
 8/50 A kérdező kommentje:
Kedves 6-os érti hogy miért.
2014. szept. 18. 22:33
 9/50 anonim ***** válasza:
18%

Burger King b+ ! Elég legyen már a hülyeségből! Ha feláll, akkor kivered, és kész. Nem pedig idegen nők testét használod, mer' épp kangörcsöd van. Gondolkozzál már ember! Ez nem olyan létszükséglet, mint az étel vagy a levegő. Mért gondolod, hogy ez alanyi jogon jár neked?

Sok olyan nő van, akinek még életében nem volt orgazmusa (még partner mellet sem) Nekik mi jár? Az ő szexualitásuk sokad rangú kérdés. Ha nincs pasi akkor legfeljebb megoldják maguknak, vagy várnak, amíg lesz. Pedig a női szexualitás is ugyanolyan erős tud lenni, mint a férfié. Csakhogy ők tudják, hogy nem vagyunk állatok, és nem az ösztöneink irányítanak. Mikor láttál te nőt férfi prostihoz menni, csak mer szexelni akar? Ha belegondolsz, hogy a nők mennyire le vannak fojtva szexuálisan, akkor marhára cinikus és ízléstelen dolog a Burger Kinggel jönni. Irigylem a gondjaid...

2014. szept. 18. 22:47
 10/50 anonim ***** válasza:
77%

"Magányos farkas vagyok"

Semmi baj ezzel, vidd el szépen a magányos farkadat egy szolgáltatóhoz leápoltatni.

A csajozás nem is fog menni addig, amíg nem szereztél hozzá gyakorlatot. Addig azt hiszed majd, hogy ez valami borzasztó kemény dolog, és azt se fogod tudni, hogy menyil végén fogd meg a nőt. Szépen menj el pár rihonyához, összeszedsz egy kis tapasztalatot, bátorságot (trippert azt nem, mert mindig CSAK gumival!). Aztán nekiállhatsz csajozni, és nem fogják a csajok egyből levágni, hogy milyen tapasztalatlan vagy.

Vágj bele, különben csak egyre nyomorultabb leszel, aztán a végén még akár be is melegszel vagy átműtteted magad, vagy ilyesmi.

Csak aztán később, ha összejössz egy muffal, nehogy bevalld neki valaha is, hogy jártál/jársz hőgyekhez, mert ki fog akadni és jelenetet rendez.

2014. szept. 18. 22:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!