Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni kurväzni de hol kezdjem?
Néhány napja már ez jár a fejemben.., de senkivel sem tudnám megbeszélni ezért inkább itt kérek tanácsot.
19 éves f vagyok, pár hónap múlva itt a születésnapom. Szűz vagyok, nem volt még komolyabb kapcsolatom se. Magányos farkas vagyok, barátaim nincsenek, bulizni nem járok. Sportolok már másfél éve, és egy éve már itthonülős vagyok.
Csajozni? Próbálkoztam még a sulis időszak alatt de vagy nem volt bátorságom, vagy elküldtek melegebb éghajlatra. Egy idő után már ráuntam. Pedig nem néznék ki rosszul, öltözködésemmel sincs semmi baj, humorom is lenne... Azt hiszem vagy nem volt szerencsém, vagy esélyem. Interneten is próbálkoztam de csak csalódások voltak.
Szeretnék elmenni egy kurvähoz, de nem tudom hol kezdjem, valaki esetleg próbálta már rosszlányok.hu-n, szexkapcsolat.hu-n egyéb netes oldalakon?
Igen, a hajvágás pont olyan intim, érzelmeken alapuló folyamat, mint normális esetben egy szexuális aktus...
Na ez a szánalmas, hogy nem is látod a különbséget.
Ha valaki 26 évig nem szexelt, barátnője sem volt, megalázták csak a nők, mert egy szerencsétlen balfék..vagy valami testi hibája van ami miatt leköpik a nők kb, akkor szerinted érdekli őt az intimitás?
...de tovább megyek... Szeretne normális lenni, de nem megy, mert ez nem így működik. A világ nem a ti kis tökéletes életetek mintájára működik, hanem egy rohadt kegyetlen szemét hely sokaknak. Nagyon sok férfi van akinek soha nem adatik meg, hogy szeresse egy nő, hogy érzékien hozzáérjen, hogy beleszagoljon a hajtövébe, hogy megcsókolja, és szeretkezzen vele.
Egy lakásos igényes lány pont ezt nyújtja. Pont intimitást, erotikát, egy jó masszázst, kedvességet, megértést nyújt... még ha csak 1 óráig is mennyben érezheti magát a társadalom kitaszítottja.
Basszus rohadt egy önző lények vagytok ti, hogy ezt sajnáljátok tőlük.
Most akkor mégis az intimitás számít vagy mi? Ellentmondasz önmagadnak.
A legelső válaszoló megadta a választ, azon kívül minden csak szájtépés...
"Undorodik tőlem? Kibeszél a hátam mögött? Hát tegye :D Pont nem érdekel, én keféltem egy jót, kifizettem abból a pénzből amit az eszemmel kerestem. "
Szóval neked nem számít, ha szex közben undorodnak tőled?
Semmi nem számít, csinálja undorral, szenvedje végig az egészet, a lényeg, hogy neked jó legyen? (Úgyis kifizeted, oszt jóvan.) De ebben neked mégis mi a jó büdös franc az élvezet? Micsoda egy szadista, primitív lény vagy te!
Te vagy a lelkiserult exprosti ugye? Na, a csajok tobbsege onkent dalolva vag bele, vagy budos neki a munka es a tanulas. Azt mondod sajnaljalak benneteket?
Mondjal nekem olyan munkat, amivel Mo-n megkeresesl egy ora alatt 15 rongyot tanulas, toke nelkul... nagy sz.rt kislany, valamit valamiert, minden egyes szoros budos dagad ferfit megerdemeltel, aki berombolta a p...dat. Gondolokodni kellett volna akkor... nem most verni a nyaladat.
En nem prostiztam, de nem itelek el senkit aki elmegy. Erre vannak ezek a szolgaltatok.Nagy sz.rt fogom sajnalni a kis lelkuket 15K-s oraberert. Mig en eveket vert izzadva kuzdok egy PhD fokozatert, es vegig kell jarnom a szopoletrat, hogy karriert csinaljak, addig ezek a testukbol elnek, es baromi jol.
Ez a meloval jar, ennyi.
Ja, és az előző nem én voltam. :) Én pont lesz*rom, mit gondolsz rólam, de azért azt megnézném, hogy te hogyan jutottál volna el a PhD-dig anélkül, hogy anyád a segged alá nem tolt volna mindent. Nekem 16 éves korom óta tök egyedül kellett életben maradnom, szóval egyáltalán nem érzem magam szarul emiatt. Voltam pénztáros is, csak 60 ezerből nem lehet fennmaradni. :) Szóval ez van, ez az ára annak, hogy nekem is lehessen PhD-m, mint neked, és ne az utcán fagyjak meg hajléktalanként. C'est la vie.
Ettől ti még ugyanolyan gusztustalan ösztönlények vagytok. És végképp nem vagytok semmivel sem jobbak nálam, mert a jó körülményed nem a te érdemed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!