Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szeretnék elmenni kurväzni de hol kezdjem?
Néhány napja már ez jár a fejemben.., de senkivel sem tudnám megbeszélni ezért inkább itt kérek tanácsot.
19 éves f vagyok, pár hónap múlva itt a születésnapom. Szűz vagyok, nem volt még komolyabb kapcsolatom se. Magányos farkas vagyok, barátaim nincsenek, bulizni nem járok. Sportolok már másfél éve, és egy éve már itthonülős vagyok.
Csajozni? Próbálkoztam még a sulis időszak alatt de vagy nem volt bátorságom, vagy elküldtek melegebb éghajlatra. Egy idő után már ráuntam. Pedig nem néznék ki rosszul, öltözködésemmel sincs semmi baj, humorom is lenne... Azt hiszem vagy nem volt szerencsém, vagy esélyem. Interneten is próbálkoztam de csak csalódások voltak.
Szeretnék elmenni egy kurvähoz, de nem tudom hol kezdjem, valaki esetleg próbálta már rosszlányok.hu-n, szexkapcsolat.hu-n egyéb netes oldalakon?
9. Szimbolizmusról hallottál már? Anyám borogass....
Igazad van, nem létszükséglet, éppcsak súlyos depressziót okozhat amihez persze társul az alvászavar, a céltalanság, a kételyek, a gyűlölet, a félelem és hasonló finomságok.
Nőt pedig azért nem láttál még szexért fizetni, mert nekik NEM KELL! Bármelyikük talál legalább egy olyan helyet a közelükben ahol talán még versengeni is fognak értük. Nők nem azért vannak egyedül mert senkinek sem kellenek, hanem mert annak nem kellenek akire épp kihegyezték az agyukat.
Igaza van ennek az embernek, akit szidtok. Nyugodtan elhihetitek, hogy a lány csak azért fog mosolyogni ahelyett, hogy lehányna titeket, mert szüksége van a pénzre. Ennyi, semmi több. Undorodik tőletek. Szóval igen, valamilyen szinten nevezhetjük nemi erőszaknak is, még ha nem is a klasszikus értelemben.
Olyanok vagytok, mint valami kutyák. Ők csinálják ezt, hogy ha rájuk jön a párzási kényszer, akkor kell azonnal. Gusztustalan. Azért ember az ember, mert elvileg tud uralkodni az ösztönein. Hát ti nem, másszatok vissza a fára.
Semmi bajotok nem lesz, ha nem d*gtok azonnal. Gondoljátok, hogy a papok, háborús katonák, stb. is remegnek a szexért? Ugyan már. Csak túl sok időtök van. Foglalkozzatok mással.
Prostik nem azért vannak, mert szeretik ezt csinálni, hanem mert TI igényt adtok rá.
17. És te véletlenül se ugyanaz a 77%-os vagy, igaz?
Csak mert valamire van igény, a szolgáltatás nem fogja megteremteni önmagát. Ehhez ugyanis kellenek olyann ők akik úgy döntenek hogy ezt fogják csinálni. Persze vannak olyan országok ahol nagy százalékban rájuk van kényszerítve, de az biztos hogy nem Magyarország és környékéről van szó.
Tulajdonképpen hova akartok kilyukadni? Igen, akkor nemi erőszak, és? Nyilván, amelyik országokban bedrogozzák a fiatalokat, és a további adagokért kell lefeküdniük a kliensekkel, az elítélendő. De Magyarországon közel sincs ez. Nálunk a lakásos "rendelés" egy nagyon elterjedt, könnyű pénzkeresési forma, amibe maguk kezdenek bele a fiatalok, s öregebbek is. Egyébiránt még jobban is járnak egy szerencsétlenkedő szűzzel, mint egy erőszakos negyvenessel, aki a sz**rt is kikeféli belőlük, közben üti őket, mert épp ez esik jól neki.
Háborús katonák? Ne vicceljünk már, ők az elsők akik az épp meghódított területen széterőszakolják a nőket, esetleg utána még le is lövik őket.
Nem kell itt még a prostikat sajnálni, nem rossz az a 15-20 ezer forint, amit ők egy óra alatt ÖNSZÁNTUKBÓL összekeresnek. Ja és egyáltalán nem gondolom, hogy a legfőbb szektor, amit megcéloznak, azok a szüzek. Járnak oda szép számmal házas férfiak is, akiknek már az asszony nem nyújt eleget...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!