Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aladar12 kérdése:
Szerintetek csak egy csaj miatt megéri elmenni egy buliba?
Figyelt kérdés
Az lenne a helyzet, hogy van egy csaj, 2-3x találkoztam már vele és szeretném elhívni randira. Csak az a baj, hogy soha nem futok vele össze. Valamelyik nap láttam fb-n, hogy megy vmi buliba és arra gondoltam, hogy ott "véletlen" összefutni vele stb stb.
szerintetek van értelme?
2015. jan. 26. 21:50
2/14 anonim válasza:
Mit veszíthetsz? Talán még tetszik is majd neki, hogy erre vetemedtél. Persze, ha meglátod éppen mással, akkor az kellemetlen lesz, de én nem látok ebben semmi kivetni valót, ha olyan rendezvényről van szó, amin tényleg esetleg szívesen részt vennél te is, nem csak muszájból jelennél meg.
4/14 anonim válasza:
Több értelme van mint otthon ülni.
5/14 A kérdező kommentje:
2: az a baj, hogy muszájból mennék
2015. jan. 26. 21:53
7/14 anonim válasza:
Ha bizony muszájból mennél, akkor viszont elvi kérdéseket vet fel, mert ha már ott vagy, nem a te közeged, akkor jobb esetben foglalkoznál vele, márpedig ha nem érzed jól magad, az kiül majd az arcodra, hangulatodra, tetteidre, mozgásodra, sorolhatnám még. Ha nagyon távol áll tőled, akkor csak ronthatsz rajta, ez esetben én nem erőltetném, inkább megpróbálnám kideríteni, hogy hol máshol találkozhatnál még vele.
9/14 anonim válasza:
ha nem akarsz akkor is menj mit csinálsz otthon és am fb is is rá írhatnál nem gondolod
10/14 A kérdező kommentje:
7: hát mivel buli lesz, nem józanul tervezek menni. és akkor nagy eséllyel nem lesz rossz kedvem.
8: na itt egy bökkenő, nem tudom, hogy van-e. legutóbbi találkozásunkkor még október elején nem volt neki.
9: fb-n? tényleg? oké itt a legtöbb embernek azt kell, hogy valamit kezdeményezni merjenek, de szerintem férfiasabb, ha kiállok elé. meg olyankor látom a reakcióit, testbeszédét, hallom a hangsúlyát stb.
alkérdés: vigyem haverom v vkit szerintetek?
2015. jan. 26. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!