Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzzel érdemes elmenni csajozni?
Figyelt kérdés
Csak úgy körülbelül.20 ezer ft gondolom kevés,30-40-nél már szóba állnak velem ?2012. aug. 8. 21:51
2/19 anonim válasza:
Inkább vidd el anyád havi fizetését, az már elég lesz.
3/19 anonim válasza:
erre már én sem tudok troll választ írni...
4/19 anonim válasza:
Ha kifogsz egy rendes csajt, hidd el nem fogja a pénzed érdekelni! Engem biztos nem érdekelne! :D Szerintem meg ha már jót elbeszélgettek meg ilyesmi meghívod egy italra, stb... 20 ft bőven elég! =)
5/19 Mókusgyilkos válasza:
csajozni miért is kell pénz? 20kból alkohol mérgezésig itatod bakker XD
6/19 anonim válasza:
én 5000 ft-al mentem el és lett is csajom...
7/19 anonim válasza:
minek neki normális csaj? biztos megdolgozott azért a 30/40 ezerért, amit egy kib. randin el akar verni!
8/19 anonim válasza:
amekkora fogyatékos vagy még ennyi se elég hogy veled szoba álljanak.
az én barátommal nem kellett egy forintot se rám költenie.. mégis 3 éve együtt vagyunk...
10/19 anonim válasza:
Neked soha nem lesz ahhoz elég pénzed, hogy csajozni menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!