Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi pénzzel érdemes elmenni csajozni?
Figyelt kérdés
Csak úgy körülbelül.20 ezer ft gondolom kevés,30-40-nél már szóba állnak velem ?2012. aug. 8. 21:51
12/19 A kérdező kommentje:
8-as fogyatékos a jó édes kur.va anyád az.Gondolom első alakalommal leszoptad.
2012. aug. 9. 00:59
13/19 anonim válasza:
14/19 A kérdező kommentje:
Kössz :D Tutti Frutti partykat már ismertem :D
2012. aug. 9. 02:26
15/19 WP válasza:
Ha dagadt vagy akkor esetleg egy porsche vagy ferrari egy nagy ház pár száz milla a bankszámlán és nyert ügyed van :D
16/19 A kérdező kommentje:
Igen dagadt embereknél általában ez a megoldás.
2012. aug. 9. 17:18
17/19 anonim válasza:
Szerintem nem baj ha sokat viszel, csak ne b@szd el mindet! Akkorát röhögtem amúgy a kommenteken, nem tudom miért, láttam már viccesebbeket is, de ez nagyon nagy! :D
18/19 anonim válasza:
Amúgy 4. válaszoló 20ftért melyik kukában veszel neki inni? :D
Még egy csöves kávé autómatából is csak poharat tudsz neki szerezni.
Mondjuk ez jó duma:"Cica, szomjas vagy? Akkor veszek neked poharat, ott a csap!"
19/19 A kérdező kommentje:
Ez tényleg jó :D Én a 3-son röhögtem,aki már nem tudja hogy milyen választ írjon :D A többiek mind a pénzéhes kur.vák voltak :D
2012. aug. 14. 15:38
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!