Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek elmenni vele randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek elmenni vele randira mert azt hiszi top10 es csaj vagyok, hogy kozoljem vele hogy nem vagyok az?

Figyelt kérdés
Fel eve ismerkedek egy fiuval.. De ugye chaten ismerkedtunk meg.. Par honapja felhozta hogy szeretne velem talalkozni mert nagyon bejovok neki .. Mondtam hogy nincs kedvem .. Erre azt mndta hogy tudta hogy ezt fogom mondani mert ugysincs nallam eselye... , pedig o szazszorr jobban nez ki mint en :/.. , kepen es videon lattuk meg csak egymast .. Es nem photoshopos kepeken latott de nagyon elonyos kepek voltak tenyleg :/ de nagyon akarok vele talalkozni mar mert nagyon szimpatikus kulsore belsoleg egyarant , az a baj hogy nem akarom hogy csalodjon bennem :/ 16 eves lany vagyok ha ez szamit
2012. okt. 19. 20:16
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
tegyél fel fbre olyan képeket, amik kevésbé előnyösek és figyeld a reakcióját
2012. okt. 19. 20:19
 2/11 anonim ***** válasza:
Ha bejön neked, mért mondtad elsőre azt neki, hogy nincs kedved? Nem csoda hogy azt hiszi esélye sincs nálad...
2012. okt. 19. 20:19
 3/11 anonim ***** válasza:

Mitől is félsz pontosan? Hogy túl előnyös képeket látott, és élőben meg csalódna?

Úgy tűnik mintha két nagyon önbizalomhiányos ember lenne megint.

2012. okt. 19. 20:20
 4/11 anonim ***** válasza:
de ha már videón is látott az már jó, mert nem csak előnyös arcokat lehet vágni, és mégis tetszel neki
2012. okt. 19. 20:21
 5/11 anonim ***** válasza:
77%

1. Sose mondd azt egy pasinak, hogy jobb, mint te. El fogja hinni, és úgy is fog téged kezelni egy idő után. (kis nulla vagy hozzá képest)

Na persze tisztelet a kivételnek...de ilyet nem sokat láttam még 25 éves pályafutásom alatt.

2. ha találkozni akar veled, az nem azért van, mert top10 vagy. Hanem azért, mert tetszel neki, vagy mert csak meg akar dugni. :)

De ki nem szarja le, hogy mit gondol? Igenis, vagy olyan jó nő, hogy találkozz, akár Brad Pittel is. (tudom, a te korosztályodnak ez már nem sokat mond. :))

2012. okt. 19. 20:23
 6/11 A kérdező kommentje:
Van fent rollam par nem elonyos kep is , de az betudhato annak hogy mindenkirol keszulnek jo meg rosz kepek is. Azert mondtam neki , hogy nincs kedvem mert tul jonak tartottam magamhoz kepest , es az elozo baratnoje nagyon csinos csaj ezert nem hittem volna hogy akarna barmit is tollem. Igen felek attol is, hogy csalodna bennem es nem akarna tobbet. Videon is ugy latott hogy ultem es nem latszott a hasam szembol ... Oke nem mondom h 6 mazsa vagyok de van rajtam par kilo.. Mar megmondtam neki hogy szerintem jobb de abbol csak vita lett hogy mirol beszelek en, koszonom azert a valaszokat , legbelul azt hiszem en is igy gondolom csak felek lepni , ezert szuksegem volt mas emberek velemenyere
2012. okt. 19. 20:37
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

"Sose mondd azt egy pasinak, hogy jobb, mint te. El fogja hinni, és úgy is fog téged kezelni egy idő után. (kis nulla vagy hozzá képest)"

Ezt sajnos volt szerencsém tapasztalni...

(Bár igaz, ki az a hülye nő, aki azt mondja egy pasinak, hogyha én ő lennék, egész nap a tükör előtt nézegetném meg simogatnám magam...? Hát én...)

Majd szó nélkül dobott el, mint egy használt papírzsepit, ami már nem kell...

Ne éreztesd vele, hogy ő jobb, még ha így is gondolod, mert visszaél vele!

Legyél magabiztos, ha meg talira kerül a sor, hozd ki magadból a maximumot!

2012. okt. 19. 20:44
 8/11 anonim ***** válasza:

5-ös vagyok. (látom, valami önérzetes kisfiúnak nem tetszett a válaszom. ;))

Szóval egy fontos dolgot kihagytam:

3. Sose hasonlítgasd magad a volt nőjéhez. Te nem ő vagy, te egy másik lány vagy. Közötök sincs egymáshoz. Verd ki a fejedből az össze eddigi barátnőt. Tiszta lap.

2012. okt. 19. 20:51
 9/11 A kérdező kommentje:
Igen lattam a leertekelest , de mindenkinek ranyomtam a 100%ra , mivel nem mindenkinek ugyanaz a velemenye , de ertekelem hogy van aki elolvassa a problemam es meg egy valasszal is probal segiteni rajtam :)
2012. okt. 19. 20:59
 10/11 anonim válasza:

beszélgess vele sokat,és találkozz vele.:)

mindketten meglátjátok egymást és kiderül, hogy utána mi lesz rólad a véleménye!!:)

2012. okt. 20. 02:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!