Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
3. találkozásra teljesen más lett a csaj. Mit csináljak?
nem randizok a csajjal, csak együtt csinálunk valamit, mert így osztott be minket a tanár. Nekem, mondanom se kell, rögtön megtetszett a csaj. Nagyon szép, divatosan öltözködik. 1-2 alkalommal olyan volt pont ami nekem is tetszik 1 csajban. Kedves , aranyos, visszafogott, szerény, értelmes stb...
de most 3.-ra találkoztam vele , teljesen megváltozott.
Olyan talpra esett lett hogy csak nézek. Olyan szövegeket levág nekem, hogy csak ámulok. Teljesen kiábrándulok
belőle. én azt akarom továbbra is azt a szerény , visszahúzódó lányt. Miért változott meg ? talán azért mert már feloldódott előttem ? nem gátlásos ?
ő 21/L , én 25/F
hát igen, ahogyan előadja. de mond olyanokat is amire csak nézek, most nem tudok konkrét példát mondani de amióta ilyen lett nagyon szarul érzem magam...mert én komolyan gondoltam vele.
Amúgy én arra gondolok, hogy ő ilyen valójában. és 1-2 alkalomkor csak gátlásos volt.
én meg most vagyok gátlásos előttte. DDD
2 lehetőség van,ahogy le is írták az előttem kommentálók:
1: imponálni akar,és próbál nem visszahúzódónak tűnni. mivel én az vagyok,néha tényleg próbálok minél kevésbé annak visszahúzódónak tűnni,mert azt gondolom,a legtöbb srácnak ez nem jön be.
2: feloldódott és ilyen valójában.
Esetleg rákérdezhetsz,hogy "nem tudok kiigazodni rajtad. most akkor te milyen is vagy? mert egy visszahúzódó csajszinak ismertelek meg,de most meg már mintha....."
19/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!