Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hogy érjem el, hogy véletlenül...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogy érjem el, hogy véletlenül se kerüljek a barátzónába?

Figyelt kérdés

Remélem még nem vagyok ott. Egy lánnyal szoktam facebookon beszélgetni, de élőben nem találkozunk, külön városba járunk külön iskolákba.

Évente párszor együtt vagyunk táborba meg ilyesmi, de az kevés. ÉS csak nyár óta ismerem.

2012. okt. 16. 20:53
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

legy hataraozott, kozold a szandekaidat

az ido mulasaval csokken az eselyed

ha elutasit, akkor ne allj szoba vele utana

ennyi

2012. okt. 16. 21:00
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Pl ne chaten ismerkedj vele, hanem légy tökös és hívd el egy sétára/sütire/üdítőre.
2012. okt. 16. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
73%
Nem lehet 100%-ig elkerülni, persze van aki egyből ejti a csajt amint ilyennel próbálkozna, de az nem is szereti igazán. A legnagyobb baj az lesz hogy ezt nem te döntöd el. Tökösséggel magabiztossággal, és jól sikerült randikkal kerülhető el leginkább.
2012. okt. 16. 21:18
 4/8 Solarian ***** válasza:
Nem hagyj időt nek hogy odategyen. Legyél gyengéd, és puhatólózó, mint egy úthenger.
2012. okt. 16. 21:49
 5/8 Levente '96 válasza:
Hajrá, ne tétlenkedj!
2012. okt. 16. 22:22
 6/8 anonim ***** válasza:
hány évesek vagytok?:)
2012. okt. 17. 15:12
 7/8 A kérdező kommentje:
Én 16 vagyok, ő pedig 15.
2012. okt. 17. 15:44
 8/8 anonim ***** válasza:

ha barátkozol vele, barát is leszel.

Már az elején kezeld nőnek, és tedd nyilvánvalóvá hogy nőként gondolsz rá. Ha nem tetszik neki, és csak virtuálisan akar veled beszélgetni, azonnal dobd. mert rövidesen csak lelki szemetesláda leszel.

Ezt a hibát én is elkövettem. ha egy nő kimondja azt hogy barát vagy, akkor soha nem fogod megdugni. Utána kár minden perc amit rá fecsérelsz.

És mégvalami, férfi és nő között nincs barátság!

2012. okt. 17. 16:03

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!