Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok! Mit jelent az ha egy csaj azt mondja amikor elkérem a telefonszámát, és azt válaszolja, hogy szerintem még nem ismerjük annyira egymást?
Szerintem is van még esélyed. :) Hisz nem hiába mondta hogy jobban meg akar ismerni. Ha nagyon tetszik, akkor úgyis képes leszel várni rá.
És amúgy másik pasi: Általában nekünk lányoknak van egy pár kiszemeltünk. Lehet hogy a lány részéről te is közéjük tartozol. Nem tudom, hisz nem ismerlek titeket.
De am egyik válaszadónak is igaza van, attól is függ hogy mennyi idős a lány. :)
Remélem tudtam segíteni.
Na hát akkor egy 15 éves lánytól ne is várj mást. :) Részben nem tudja mit csináljon ilyen helyzetben. Én sem tudtam. Lehet te lennél neki az első, ki tudja :) Ne aggódj ha idióta, te csak ismerkedj vele, segíts neki "megtanulni" dolgokat és majd alakul az.
Sok sikert! :)
Hagyd 1-2 napig, utána beszélj vele erről. Min gondolkodik, miért rágódik, mit tudnál te tenni ez ügyben, stb.
Nagyon nem kell erőltetni. Fiatal még, te meg épp abban a korban vagy, mikor már sokkal több ismerkedési lehetőséged van, és tapasztaltabb is vagy (legalábbis valamilyen szinten).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!