Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha egy csaj nem adja meg a telefonszámát, de én megszereztem, hogyan mondjam el neki, hogy megvan a száma?
Figyelt kérdés
Nem akarom hogy azt higgye hogy nyomozok utána.2012. ápr. 4. 12:38
1/7 anonim válasza:
valószínűleg azért nem adta meg, mert nem akarta. ebből már nem jössz ki jól :D
3/7 anonim válasza:
ez a "nem adja meg a telefonszámát" mit takar pontosan?
kérted és nem adta meg?
avagy meg sem próbáltad?
hát amúgy ha mindenáron meg akarod szerezni a számát akkor először valamilyen indokkal add meg neki a tiédet,aztán ha felhív akár 1szer is akkor már nem kell magyarázkodni.
5/7 anonim válasza:
telefonon:DDD akkor csak rájönXD
egyébként fb-n vagy más közösségi oldalon nincs fennt a száma? mert akkor mondhatod, hogy onnan.
vagy, ha van közös barátotok, akkor kérd meg őt, hogy hívja fel a lányt/küldjön sms-t neki a te telefonodról, mert ő otthon hagyta az övét vagy valami.
6/7 anonim válasza:
ja amúgy, ha kérted és azt mondta nem adja meg, akkor jobb hagyni.
de egyébként, ha valamennyire tudod, hogy bejössz neki, akkor csak hívd fel vagy írj neki, annak csak örülni fog.
7/7 anonim válasza:
Szerintem hívd fel, és kérd el a számát, ha megadja, akkor úgy már nem fog kiderülni hogy te már hamarabb is tudtad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!