Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Nem merek elmenni vele randira...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem merek elmenni vele randira mert azt hiszi top10 es csaj vagyok, hogy kozoljem vele hogy nem vagyok az?

Figyelt kérdés
Fel eve ismerkedek egy fiuval.. De ugye chaten ismerkedtunk meg.. Par honapja felhozta hogy szeretne velem talalkozni mert nagyon bejovok neki .. Mondtam hogy nincs kedvem .. Erre azt mndta hogy tudta hogy ezt fogom mondani mert ugysincs nallam eselye... , pedig o szazszorr jobban nez ki mint en :/.. , kepen es videon lattuk meg csak egymast .. Es nem photoshopos kepeken latott de nagyon elonyos kepek voltak tenyleg :/ de nagyon akarok vele talalkozni mar mert nagyon szimpatikus kulsore belsoleg egyarant , az a baj hogy nem akarom hogy csalodjon bennem :/ 16 eves lany vagyok ha ez szamit
2012. okt. 19. 20:16
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Hat videon latta az arcod, es ez az ami szamit, tetszik neki az igazi arcod is. A hasadat meg le tudod tornazni/dietazni, legyen o a motivacio a fogyashoz! sok sikert
2012. dec. 2. 21:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!