Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lathatom meg valaha? Meleg kerdes
Figyelt kérdés
Egy honapja ismerkezdtem ossze egy korambeli 40-es ferfival.Egy elvezett volt az egyuttlett(egyszeri alkalom),sajnos belezugtam,hivogattam stb.Egy jo hete azt irta,hagyjuk az egeszet de en probalkoztam meg parszor nala eselytelenul.Hetvegen uzente hagyam mar beken, par honap mulva ha felhivom,lesz akarmennyi is kis eselyem nala szerintetek?Vagy ez mar a mult-e.Valaki atelt hasonlo helyzetet? Nekem az is eleg volna ha csak baratok maradnank a kesobbiekben,lattok eselyt ra?2015. jan. 19. 13:24
11/13 anonim válasza:
majd jól feljelent zaklatásért
12/13 anonim válasza:
Szerintem ez a dolog már ott bukó volt ,h "egyszeri alkalom"
Valószínűleg a partnered ehhez tartotta magát maximálisan.
Illetve te a nyomulásoddal és túlzott ragaszkodásoddal ezt meg is pecsételted.
Nézd voltam már hasonló helyzetben én is és sajnos nem mindenkinek megy zökkenő mentesen az alkalmi szexelős dolog.Szerintem őt mindenképpen el kell felejtened.
13/13 A kérdező kommentje:
Majd rá csörgök pár honap mulva,nekem az is elég ha csak egyszeri barátok maradunk,nagyon jó emberként ísmertem őt meg.Igaz egyszer szexeltünk de január elejére terveztünk második randit,sajnos összevissza variáltuk a találkát mindketten,erre azt üzente hagyjuk.
2015. jan. 20. 19:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!