Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lathatom meg valaha? Meleg kerdes
Figyelt kérdés
Egy honapja ismerkezdtem ossze egy korambeli 40-es ferfival.Egy elvezett volt az egyuttlett(egyszeri alkalom),sajnos belezugtam,hivogattam stb.Egy jo hete azt irta,hagyjuk az egeszet de en probalkoztam meg parszor nala eselytelenul.Hetvegen uzente hagyam mar beken, par honap mulva ha felhivom,lesz akarmennyi is kis eselyem nala szerintetek?Vagy ez mar a mult-e.Valaki atelt hasonlo helyzetet? Nekem az is eleg volna ha csak baratok maradnank a kesobbiekben,lattok eselyt ra?2015. jan. 19. 13:24
1/13 anonim válasza:
Hagyd a fenébe! :/ Ha azt üzente,hogy hagyd békén,jobb ha így teszel.Te is tudod,hogy ez már veszett ügy...
3/13 A kérdező kommentje:
Igen igy van sajnos,tudom.De szeretnek vele egyszer meg szemelyesen talalkozni,par honap mulva talan lenne vajmi kis eselyem,szerettem volna ha beullunk valahova megbeszelni a dolgokat de mar nem akarta
2015. jan. 19. 13:30
4/13 anonim válasza:
Mi változna pár hónap alatt? (1# vagyok)
5/13 A kérdező kommentje:
Szeretnem ha egyszeru baratok maradnank,nagyon baratsagos pasi,elveztem a tarsasagat.Nagyon nem szeretnem ha orokre elveszitenem,ebben nem tudok bele nyugodni.
2015. jan. 19. 13:39
6/13 A kérdező kommentje:
Talan maskent fogja latni o is a dolgokot,ha mar nem vagyok oda erte rajongasig.Tudom hibaztam azzal ahogy raszaltam
2015. jan. 19. 13:42
7/13 anonim válasza:
Ne írj neki többet, már zaklatásnak fogja venni. El kell felejtened őt sajnos.
8/13 A kérdező kommentje:
Igen,el kell őt felejteni de attól meg kialakulhat egy barátság azzal hogy én nem hagyjam őt békén
2015. jan. 19. 20:04
9/13 A kérdező kommentje:
Azt érzékelem mindenki azt mondja nemmmmmmm,viszont olyat is tapasztaltam aki rámenős,stb lehet még esélye,remélem az én esetemben is pozitiv lesz a végfejlemény
2015. jan. 19. 21:08
10/13 anonim válasza:
oké,akkor erőszakoskodj csak -.- ha azt üzente "hagyj már békén" (ahogy te írtad) akkor nem gondolod,hogy békén kéne hagynod?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!