Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek valaha is volt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek valaha is volt nála esélyem?

Figyelt kérdés

Én egy 19 éves srác vagyok akiért nagyon oda vagyok lány 22 éves kb 1 éve ismerem öt egyszer már probálkoztam nála de akkor azt mondta hogy tulságosan nyomultam meg h fiatal vagyok igaza volt beláttam és most nemrég beszélgettünk azt fbn is és találkoztunk beszélgettünk nevetgéltünk és azt mondta a végén h jövolt meg aznap este irtam neki hogy jol éreztem magam vele nemkaptam választ mondom biztos alszik bementem másnap a munkahelyére alig akart koszonni is megkerdeztem h mi a baja azt mondta h bal lábbal kelt megis értettem de ez a viselkedes nemváltozott nála egész héten nemir vsza sem nemmond semmit és nagyon kivagyok emiatt mert nagyon megkedveltem bulizni sincs kedvem egész nap csak fekszem..

Rolam tudni kell hogy nagyon magam alatt tudok lenni nagyon sok csalodás ért már nemhiszek semmiben

2014. dec. 14. 18:20
 1/2 anonim ***** válasza:

Bementél a munkahelyére? Mi a fasz?

Nem, nem volt nála esélyed soha, mert a legelejétől nem tetszel neki és nem kedvel téged.

Tegyél magadnak egy szívességet és 19 évesen inkább a 15-19 éves lányoknál próbálkozz, ha sikereket akarsz.

2014. dec. 14. 18:23
 2/2 A kérdező kommentje:
Munkahelyét ugy érfem hogy ö egy pubban dolgozik
2014. dec. 14. 18:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!