Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Hogyan szólítsam meg? Láthatom...

Hogyan szólítsam meg? Láthatom valaha újra?

Figyelt kérdés

Bocs a kérdés második feléért! A lényeg: Van egy lány; Először 2013.március 28-án láttam. Gyönyörű, nem tudok mást mondani... vörös haj, szépséges fehér bőr, ennivaló mosoly, bakancs. Tehát ilyen álomnő kategória. Ő is szokott mosolyogni, mintha a múltkor úgy láttam volna. Utoljára hétfőn találkoztam vele, (rettentően ritkán látom, két hónap telt el :( )1 És szeretném megszólítani. Remélem, hogy van valamilyen ötletetek.

Azért is töltöttem fel ezt a kérdést, hogy talán Ő is látja. Hahó! Én vagyok, tudod! Pécsről a buszpályáról a bakancsos lány mindig feketében, vörös hajjal. Jelentkezz, ha olvasol! 17L

2013. jún. 7. 15:05
 1/2 anonim válasza:

Uff!

Tömegközlekedés nem a legtökéletesebb erre... ha sehogy sem megy, írj neki egy papírt telefonszámoddal aztán nyomd kezébe leszállás előtt. Majd felhív ha érdekled.

2013. jún. 7. 16:03
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi a választ :)
2013. jún. 9. 08:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!