Fogok valaha találni ilyen lányt?
Olyat, aki tud éretten gondolkodni. Akinek van érzelmi intelligenciája, és nem önző.
Tehát aki nem azt vallja, hogy a nőket maradadéktalanul meg kell érteni. Hogy egy nő akkor is jó egy párkapcsolatra, ha lelkileg szét van tiporva, hiszen "egy igazi férfinak tudnia kell bánnia egy ilyen nővel is".
Röviden: találok valaha olyan nőt, aki lelkileg egészséges, az előző kapcsolatát lezárta, és olyan elvárásai vannak a férfi felé, aminek egy részét ő is fel tudja mutatni?
Vagy ne is keresgéljek, ha ilyen nőre vágyok?
hiszen ha én rendbe vagyok lelkileg és le tudtam zárni az előző kapcsolataimat, akkor ez is elvárható :)
nem akarok koloncot a nyakamba. hiszen milyen kapcsolat lesz egy olyanból, ahol már a legelején kellek támasznak?
Alapból nem így kéne hozzáállni szerintem.
Nekem például voltak lelki problémáim, pszichés betegségem, de ez sosem ment a kapcsolatom rovására. Ha valami bánt, megbeszéljük a barátommal, de ezzel együtt tudja, hogy Ő is nyugodtan beszélhet nekem a gondjairól, szokott is, ha úgy adódik, és ugyan úgy megbeszéljük azokat is, mint az enyémeket.
Én például pont a múltbéli sérelmeim során szereztem érzelmi intelligenciát, és pont ezért nem vagyok önző, szeretek segíteni másoknak minden téren.
Szóval kétlem, hogy a problémáim miatt emberileg "kevesebb" lennék.
csak már többször előfordult, hogy egy-egy lány az én torkomon próbálta lenyomni azt a szart, amit az előző kapcsolatában kapott.
de nem vagyok nyilvános wc úgyhogy nem hagytam :)
Van rá esély, de nem sok. A remény hal meg utoljára.
Bár azért próbáld reálisan nézni a dolgokat.
Biztos, hogy vannak még ilyenek, úgyhogy ne add fel a keresgélést!!:)
Most mondanám, hogy pl. nekem sincsenek nagy igényeim, de ez tök relatív, hogy nagy-e az az igény, vagy nem :)
Én pl lelkileg tök rendbe vagyok, teljesen rendben van az életem is, úgyhogy mivel minden ok, így nincsenek extrának mondott igényeim...
Úgyhogy keresgélj nyugodtan :)
22N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!