Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fogok valaha találni ilyen lányt?

Fogok valaha találni ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Olyat, aki tud éretten gondolkodni. Akinek van érzelmi intelligenciája, és nem önző.

Tehát aki nem azt vallja, hogy a nőket maradadéktalanul meg kell érteni. Hogy egy nő akkor is jó egy párkapcsolatra, ha lelkileg szét van tiporva, hiszen "egy igazi férfinak tudnia kell bánnia egy ilyen nővel is".

Röviden: találok valaha olyan nőt, aki lelkileg egészséges, az előző kapcsolatát lezárta, és olyan elvárásai vannak a férfi felé, aminek egy részét ő is fel tudja mutatni?

Vagy ne is keresgéljek, ha ilyen nőre vágyok?

2013. jún. 1. 11:01
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Szerintem nem.:) Keresni kereshetsz, hiszen tudod, a remény hal meg utoljára.
2013. jún. 1. 11:02
 2/13 A kérdező kommentje:
miért nem?
2013. jún. 1. 11:04
 3/13 A kérdező kommentje:

hiszen ha én rendbe vagyok lelkileg és le tudtam zárni az előző kapcsolataimat, akkor ez is elvárható :)

nem akarok koloncot a nyakamba. hiszen milyen kapcsolat lesz egy olyanból, ahol már a legelején kellek támasznak?

2013. jún. 1. 11:05
 4/13 anonim ***** válasza:

Alapból nem így kéne hozzáállni szerintem.

Nekem például voltak lelki problémáim, pszichés betegségem, de ez sosem ment a kapcsolatom rovására. Ha valami bánt, megbeszéljük a barátommal, de ezzel együtt tudja, hogy Ő is nyugodtan beszélhet nekem a gondjairól, szokott is, ha úgy adódik, és ugyan úgy megbeszéljük azokat is, mint az enyémeket.

Én például pont a múltbéli sérelmeim során szereztem érzelmi intelligenciát, és pont ezért nem vagyok önző, szeretek segíteni másoknak minden téren.

Szóval kétlem, hogy a problémáim miatt emberileg "kevesebb" lennék.

2013. jún. 1. 11:12
 5/13 A kérdező kommentje:

csak már többször előfordult, hogy egy-egy lány az én torkomon próbálta lenyomni azt a szart, amit az előző kapcsolatában kapott.

de nem vagyok nyilvános wc úgyhogy nem hagytam :)

2013. jún. 1. 11:16
 6/13 anonim ***** válasza:
Ha nem irreális, értelmetlen problémákról beszélünk, amik jóformán csak hisztik, akkor szerintem aki igazán szereti a párját, az szívesen meghallgatja, persze ha nem mindennapos ez a jelenség. Dehát kinek hogy.
2013. jún. 1. 11:19
 7/13 anonim ***** válasza:
Mondjuk hozzátenném, nekem sosem az előző kapcsolataimból adódott problémák voltak azok, amikben a párom segítségére szorultam, így lehet hogy az én meglátásom sem helyes.
2013. jún. 1. 11:21
 8/13 anonim ***** válasza:

Van rá esély, de nem sok. A remény hal meg utoljára.

Bár azért próbáld reálisan nézni a dolgokat.

2013. jún. 1. 11:24
 9/13 anonim ***** válasza:

Biztos, hogy vannak még ilyenek, úgyhogy ne add fel a keresgélést!!:)

Most mondanám, hogy pl. nekem sincsenek nagy igényeim, de ez tök relatív, hogy nagy-e az az igény, vagy nem :)

Én pl lelkileg tök rendbe vagyok, teljesen rendben van az életem is, úgyhogy mivel minden ok, így nincsenek extrának mondott igényeim...

Úgyhogy keresgélj nyugodtan :)

22N

2013. jún. 1. 11:28
 10/13 anonim válasza:
Ugyanígy vagyok nő létemre... Keresgélj, van esély, én ezt csinálom! :) 20/L
2013. jún. 1. 11:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!