Fogok valaha találni ilyen lányt?
Olyat, aki tud éretten gondolkodni. Akinek van érzelmi intelligenciája, és nem önző.
Tehát aki nem azt vallja, hogy a nőket maradadéktalanul meg kell érteni. Hogy egy nő akkor is jó egy párkapcsolatra, ha lelkileg szét van tiporva, hiszen "egy igazi férfinak tudnia kell bánnia egy ilyen nővel is".
Röviden: találok valaha olyan nőt, aki lelkileg egészséges, az előző kapcsolatát lezárta, és olyan elvárásai vannak a férfi felé, aminek egy részét ő is fel tudja mutatni?
Vagy ne is keresgéljek, ha ilyen nőre vágyok?
Hát remélem majd találok ilyen nőt. Mert eddig nagyon nem ilyeneket találtam.
A lelkizés pedig párkapcsolatban teljesen más, mint ismerkedős fázisban. Párkapcsolatban természetesen mindent megbeszélnek egymással. Segítenek egymásnak. De könyörgöm, amikor még nem is a párom hagy ne én legyek a papírzsebkendője...
meg ne engem akarjon megbüntetni a rossz tapasztalatai miatt.
Ezek szerintem alapok.
Mindegy én erős vagyok egyedül is. És tudom tovább élni az életemet.
Ha majd találok egy lányt, aki más mint a többi, akkor törekedni fogok a párkapcsolatra. Addig meg csak kihasználom az alkalmakat :)
Köszönöm a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!