Kezdőoldal » Szerelem, szex » Ismerkedés » Fogok valaha találni ilyen lányt?

Fogok valaha találni ilyen lányt?

Figyelt kérdés

Olyat, aki tud éretten gondolkodni. Akinek van érzelmi intelligenciája, és nem önző.

Tehát aki nem azt vallja, hogy a nőket maradadéktalanul meg kell érteni. Hogy egy nő akkor is jó egy párkapcsolatra, ha lelkileg szét van tiporva, hiszen "egy igazi férfinak tudnia kell bánnia egy ilyen nővel is".

Röviden: találok valaha olyan nőt, aki lelkileg egészséges, az előző kapcsolatát lezárta, és olyan elvárásai vannak a férfi felé, aminek egy részét ő is fel tudja mutatni?

Vagy ne is keresgéljek, ha ilyen nőre vágyok?

2013. jún. 1. 11:01
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:

Hát remélem majd találok ilyen nőt. Mert eddig nagyon nem ilyeneket találtam.

A lelkizés pedig párkapcsolatban teljesen más, mint ismerkedős fázisban. Párkapcsolatban természetesen mindent megbeszélnek egymással. Segítenek egymásnak. De könyörgöm, amikor még nem is a párom hagy ne én legyek a papírzsebkendője...

meg ne engem akarjon megbüntetni a rossz tapasztalatai miatt.

Ezek szerintem alapok.

2013. jún. 1. 11:33
 12/13 anonim válasza:
Én megértelek. Nem akarom nő létemre a nőket szidni, de tényleg olyan elvárásaik vannak egyeseknek, hogy mikor meghallom azt sem tudom, hogy sírjak vagy röhögjek. Ki vagy borulva kicsit, úgy látom... Ne aggódj, nehéz dolog elé nézünk, de én úgy gondolom, hogy vár ránk a megfelelő ember, akivel majd harmonikusan indulnak a dolgok s nem kell őket az első perctől pátyolgatni. Vannak olyan férfiak, fiúk akik ugyanezt kérték tőlem, mint tőled a nők, csak épp még azt se hagyták, hogy elgondolkozzak s mondjak valami hasznosat, mert "jajj, hagyjuk, még nem is ismered..." Én álltam, hogy akkor most segítsek vagy ne... Önbizalomhiány van szerte mindenhol, az emberek hülyeségekkel "gyógyítják" magukat... Nehéz dinamikus, harmonikus párt vagy csak barátot is találni. De lehet másnak én is ugyanolyan szétszórtnak tűnök...
2013. jún. 1. 11:42
 13/13 A kérdező kommentje:

Mindegy én erős vagyok egyedül is. És tudom tovább élni az életemet.

Ha majd találok egy lányt, aki más mint a többi, akkor törekedni fogok a párkapcsolatra. Addig meg csak kihasználom az alkalmakat :)

Köszönöm a válaszokat!

2013. jún. 1. 12:00
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!