Lesz ebből valaha találka?
2-3 hete ismerkedek egy sráccal, társkeresőn indult, majd facebook lett belőle! Kijelentett már az elején hogy nem sok időt tölt gép előtt és inkább a személyes találkozó híve. Rá egy hétre megbeszéltünk egy találkát, ahova nem jött el különböző okokra hivatkozott... kértem hogy magyarázza meg a dolgokat mert engem még így nem ejtett át senki, bocsánatot kért! Kért következő talit is, ami még mindig függőben van, ugyanis ritkán ír levelet, és hiába ajánlotta fel a talit egyszerűen nem jutunk el odáig mert alig tudunk beszélni erről, 2-3 naponta ír nekem vissza. Ez még nem is zavarna annyira, van még más dolog is. Szinte minden közösségi oldalra belép, és reagál mindenre, csak az én levelemre nem :(
szerintetek van még rá esély hogy talizunk valaha? vagy teljesen esélytelen. De ennek ellenére nem értem hogy miért kérte a köv.talit is és miért magyarázkodott nekem amiért nem tudott eljönni a talira! Férfiak nem értelek titeket. A srác 27 éves egyébként!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!