Hogy fogok valaha benőzni úgy, hogy csak az átkozott tapasztalatlanságom miatt utálnak?
Figyelt kérdés
25/F2013. máj. 23. 23:42
1/14 anonim válasza:
A homlokodra van írva ,hogy tapasztalatlan vagy hmm?
3/14 A kérdező kommentje:
Látják a nők, hogy félénk vagyok, és emiatt kiderül számukra, hogy sose voltam senkivel.
2013. máj. 23. 23:46
4/14 anonim válasza:
Nem az lesz a gondod, a mai nők nagy része fütyül az ilyesmire, látom, szívesen "beavatják" a helyes, tapasztalatlan fiúkat. Nálad jóval fiatalabbakat is.
5/14 anonim válasza:
Senki nem utál téged, és meg fog jönni az életedben az a nő, aki mindenben fog neked segiteni.
6/14 anonim válasza:
5
Tudod kinek meséld ezt! :(
29 magányos F
7/14 anonim válasza:
Fejlődnöd kell az xpdnek. Próbálj meg minél több magasabb szintű mobot leölni és járjál boss harcokra. A lényeg az xp-n van!!!
8/14 who i am válasza:
Szerintem inkább te utálod magad az "átkozott tapasztalatlanságod" miatt és nem a nők. Ha ez nem így lenne és nem látnák rajtad a bizonytalanságot, önutálatot, akkor biztosan nem vennék észre. Kis önbizalommal elég sok mindent el lehet érni, de ahogy észrevettem, még a megjátszott önbizalommal is.
9/14 anonim válasza:
Nem is az önbizalom. Barátnőm (bomba csaj) mesélte, mennyire belezúgott egy aranyos, szégyellős srácba. Két éve. Azóta a párja. :)
De ugyanaz a dolog- tapasztalatlanság- más, ha mosolyogva, szégyellősen, pozitív módon érzékelhető, és megint más, ha valaki ön és nőgyűlölő lesz tőle!
Utóbbinál jön az önmagát beváltó jóslat... sajnos...
(Pedig barátnőm olyan típusú csaj (értelmes, intelligens, mégis határozott, nagybetűs nő) akit valami sikeres macsó mellett képzelt el mindenki. :))
10/14 anonim válasza:
szerintem inkább a jellemed miatt kerülnek,legyél magabiztos,de gondolom könnyebb a tapasztalatlanságra fogni a dolgot
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!