Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell pasizni?
15 éves vagyok,és még nem volt barátom,nem is csókolóztam.Mindenki mondja ,hogy szép vagyok,és szerintem is így van(nem nagyképűségből mondom),még sincs barátom.
Nem tudom mit csináljak ,és hogyan ,hogy összejöjjek egy fiúval.Azt is tudni kell,hogy elég félénk vagyok,tehát kezdeményezni nem merek.
Komoly válaszokat írjatok,így is elvagyok keseredve.
15 vagyok, nemvolt barátom, egyetlen egyszer csókolt meg egy srác, akibe nagyon szerelmes voltam :)
ezer meg ezer ajánlatot kaptam,olyanoktól is, akiket hól ismerek és abszolút hűséges típusok :)
amikor mondom valakinek, h nem volt még senkim, mindig kérdezik, h hlehet? pedig olyan szép vagy...
de szerintem nem követtem el hibát, hogy nem mentem bele eddig egy kapcsolatba sem:)
most nagyon szerelmes vagyok,és az illetővel az egész életemet el tudnám képzelni.:D
tudom.... tiniszerelem.:D ♥
Beszélj a szüleiddel, ha ez nálatok nem tabu téma és jóbban vagy velük!
Végül is nekik már van tapasztalatuk, másképpen nem születtél volna meg.
Esetleg megkérdezheted őket hogyan ismerkedtek meg. Erről sokan szívesen beszélnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!