Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért olyan nehéz a csajoknak korosztályukon belül pasizni?
Mindig az van hogy túl fiatal vagyok, mindig olyanokkal kell versenyezni akikkel nem tudok. Amikor 15 voltam a 20 éves pasikkal kellett versenyeznem. Most 21 évesen meg a 28 éves pasikkal. Annyira felidegesít, csak egy rendes korosztályombeli lányt szeretnék 17-23 közt. Nem fogok 14-16 évesekkel leállni már, amikor kellettek volna nem kelletem most meg én nekem nem kellenek.
Baráti társaságban az egyik csajnak csak a 26-28 éves pasik jönnek be, és mikor mondtam hogy 17től felfele nálam bárki szóba jöhet akkor ki volt akadva milyen fiatal csajok jönnek be. Mikor erre azt reagáltam mert a veled egy időseknek nem kellek mert fiatal vagyok, nem tudott mit reagálni.
Ha 15 vagy az a baj hogy "testileg" nem vagy elég érett ha 20 vagy akkor meg hogy "nincs célod az életben" Célom az van csak még nincs kocsim, anyámmal lakok, és akkor mi van?
Nem unjátok még csajok? Ne kelljen már 30 évesen próbálkoznom a 20 éveseknél, addigra már én is a 28asokat fogom előnyben részesíteni.
Hát én ezt nem veszem észre. Nekem is az idősebbek jönnek be, de a barátnőim mindig csak rámcsodálkoznak. Rossz helyen keresgélsz.
Egy olyan nőt pedig mint én,nem tudsz megváltoztatni.
Szóval a csajok szélesítsék a látókörüket, de te ne?
Ha nem tudod rávenni a világot a változásra, miért nem te változol hozzá? Azt a 17-23-at igazán jobban szétnyithatnád.
Álszent?
Neked van bajod, nem nekünk. Elég sok korodbelinek van barátnője, nem a világgal van gond.
Az apakomplexusnak meg nézz utána mit jelent.
Nem mindenki a pénzre hajt, ezt is tudhatnád. Én pl. rengeteget tanulok és dolgozom, nem szorulok másra..
Számomra is fiatal egy 20 éves srác (én is ennyi idős vagyok). És azért, mert én már most ott tartok, hogy családra vágyom, komoly kapcsolatra, amiből később házasság is lehet, nem akarok minden másnap bulizni, egyszerűen családot szeretnék, és ezzel nagyon kevés srác van így, 500-ból talán 1. És tegyük hozzá, hogy ilyenkor a korombeliek "kicsúfolnak", gúnyolódnak rajtam (Tisztelet a kivételnek a 20 év körüli fiúk, még tényleg fiúk, nem FÉRFIAK, elég gyerekesek), egy 28-34 éves férfi pedig már meg tudja ezt becsülni, ő is ugyanúgy vágyik már egy meleg otthonra, mint én. A lányok sokkal korábban érnek a fiúknál, ez tény.
20/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!